Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United je poznat po tome sto daje sansu mladim igracima, i to tamo gdje se covjek najmanje nada, hajde neki Carling Cup al dobijaju prilike u nekim tekmama koje su veoma vazne. Poznate su "Busbyjeve bebe", dok je Sir Matt Busby(ne znam jesam li napisao pravilno prezime)vodio United. Pa onda i Ferguson kad je zamjenio skoro citav prvi tim, prodao glavne igrace, a stavio u prvi tim Giggsa, Bekama, Skolsa, bracu Newill, Niki Buta, svi mislili Ferguson poludio, u nekoj knjizi i Bekam govori kako su i oni mislili "Prodao je glavne igrace, s kim misli sad igrat?", a onda ugledaju svoja imena na spisku za sljedecu utakmicu. I postadose legende Uniteda;) Januzaj ce biti zmaj, i ne sumnjam.
Svaka cast strucnom stabu Manchestera kad ovom mladom igracu daju priliku da se dokaze i ja mu zelim uspjesnu karieru. Ovi u Citiju drze na klupi naseg Dzeku koji je sa prosjecnim Wolsfburgom bio prvak trenutno najjace lige u Europi. Drugi je strelac kvalifikacija za SP u Brazilu, najzasluzniji je igrac za jedinu titulu Citija...nisam vise pametan. Realno, Dzeko ima potencial svjetske klase a vec dosta toga je i pokazao...koja snaga, brzina, tehnika pa onaj ulaz jedan na jedan protiv Litvanije i ubacivanje Ibisevicu za odlazak u Brazil tosta toga kaze. I to sve Pallagrini i strucno rukovodstvo Citija ignorise...NEDAJ SE LEGENDO AKO NISTA POKAZACES U BRAZILU AKO BOGDA KO JE SVJETSKA KLASA
sljedece godine u juventusu ...da malo momak napreduje u kvalitetnoj sredini :)
hahaha
Pogba- hahahah :)