Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizam zatupljuje djeco draga !!!
Zato si ti takav!
Evo zasto ne treba zvati ni jednog igraca iz nase lige u reprezentaciju : ) .. Nebitno 'ciji je' , svi su stoka iskompleksirana, kameloni mrtvi ..
nisu svi isti konju glupi....jedni vole ovu drzavu a drugi zele da je dijele
igra da bi prodao svoje dupe i samo zbog toga,a do reprezentacije mu je stalo koliko do lanjskog snijega.
Ukoliko je istina da je psovao balijsku ili ustasku majku treba ga suspendovati na godinu dana, 20 000 km kazne a uz to ga tuziti i traziti zatvorsku kaznu od godinu dana zbog sirenja nacionalne i vjerske netrepeljivosti pogotovo kada se uzme u obzir da je doticni bio kapiten mlade reprezentacije. Zestoko ga kazniti i poslati jasnu poruku da se takve bljuvotine ne tolerisu ma od koga one dolazile bilo da se psuje cetnicka, ustaska , ciganska,balijska itd majka bilo kakva vrijedjanja na nacionalnoj, rasnoj i religijskoj osnovi zrstoko kaznjavati
na TV-u se jučer jasno moglo vidjeti da je sudiji psovao "majku ustašku" ...
na kojem tv-u
Bole bi bilo da vas dvije odlaprdate u kuhinju i napravite mi sendvič nego što se ovdje raspravljate ''na kojem tv-u''...
K.u.r.c.a i igraca.Pu m.a.t.e.r vam seljacku,obojici!
Ne znam čemu ovakve javne izjave, ocigledno da je to neki njihov problem. Juce na utakmici Borac - Sarajevo, apsolutno nije bilo sovinistickog navijanja, sem par sporadicnih slucajeva pojedinaca, ali to ima na svim terenima. Citav stadion je dugim aplauzom pozdravio Rascica koji igra za Borac za njegovo pozdrtvovanje i zelju. A to su isto dobijali i drugi Bosnjaci koji su igrali za borac.
to sem par jebe stvar
Podrska za Nemanju !! A sta kada Borac ode negdje u goste ?! http://www.youtube.com/watch?v=CqLQYXdcWIU ... ;)
Željo, Borac, nabijem ih na ***
Jadni ljudi koji se nacionalizmom hrane .
Svako ko bilo koga vrijedja na utakmicama teeba izbaciti sa stadiona a igracima zaprijetiti kaznom od godinu dana, pa neka se kofce koliko hoce. A ako Adilovic laze i njega treba kazniti jednako toliko. Ovo se mora suzbiti u korjenu.
onda mozes komotno uvest ovce da pasu travu :)
ne laze nego srbi lazu cim zinu
Evo je.... i ja Nemanji Bilbiji mamu, sestru i sve po spisku. Je... mu Tursko porjeklo i onog janičara što mu je baku zavrno pa on nasto ko izrod kmetova i Turaka.
@Otvori oči Ja nisam šovinista, a ti samo možeš od*** u skokovima !!!
A,kako si onda tako tup ko ku...?!
nek ti je reko ,balvane... pa to je muska igra nije balet sta places sad po medijima ko *** sto i ti njemu nisi rekao ma nije to za tebe upisi moderni ples
ma kriva SDA sigurno :P
Nemanja Srbine, Bosna je uz tebe. Pustite ove gluposti, momak je uvijek ostavljao srce na terenu za našu repku.
on nije srbin nego bosnjak :)
On je Bosanac! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na jucerasnjoj utakmici Borac-Sarajevo Nemanja je cijelo vrijeme psovao sudijama majq,nisu mu smjeli dat crveni tek pred kraj utakmice. Nevjerovatan je pritisak na suce u BL,Sirokom,Lukavici(Slavija uvijek ima po penal dzabaleske).