Braća Adilović prognoziraju derbi
0
Adi: Dat ćemo sve od sebe; Eldin: Napadamo od prve minute
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva Robijasa na sarajevskom derbiju
Siroki standardno kupuje utakmice u travniku;)
pogledaj te kako lopta cudno izgleda na ovoj fotografiji gdje je eldin sutira...
palac gore ako mislite da ce pobjediti zeljo, palac dolje ako mislite da ce pobjediti sarajevo
Kežualci ultrasi ubice huligani, vidimo se sutra na sjevernoj strani...
NK MELJO 0 : 2 FK SARAJEVO I to bez podrske navijaca ! Komitet i ivica Osim mogu plaka zajedno sa navijacima melje.
Volim te Željo ljubavi moja ! Za ŽELJU se ne navija,Željo se Voli !!!
Za Zelju utakmica kao i svaka druga. Ocekujem rutinskih 4 - 0 za Zeljeznicar!
KOJASEVIC DO OBUCE I HASKIC VARA GLUPOG GUSU.
Adi: Našim roditeljima će biti najteže. Oni bi voljeli da niko od nas dvojice ne bude tužan poslije derbija. Recimo da Eldin pripremi neke prilike, a ja odbranim (smijeh). No, ocu je uvijek bilo draže Sarajevo. Svakako jer Željo redovno dere Čelika @Škutor doći ćete na Grbavicu , volio bih da dođu i isti oni škripari koji su neozlijeđeni nakon zakuhavanja protiv Hajduka se vratili u vukojebinu od Lištice
ZGUZIT CE NAS SARAJEVO
jeste dosadni vise i sa zeljom i sarajevom..toliko nam je vazna liga sa se spominje u svakom clanku...wtf
ZENICKE PI*KE
UZ AL.L.AHOVU POMOC I NAFILU SUTRA NA RANI SABAH A SVE TO PRED KURBAN BAJRAM, UPRKOS MAFIJASKOJ UPRAVI I UHLJUPU OD TRENERA, TE CUKAMA ADILOVIĆU I OSTALOJ SR.BADIJI NULI OD IGRACA, TREBALO BI NAM DONIJETI POBJEDU.
UZ AL.L.AHOVU POMOC I NAFILU SUTRA NA RANI SABAH A SVE TO PRED KURBAN BAJRAM, UPRKOS MAFIJASKOJ UPRAVI I UHLJUPU OD TRENERA, TE CUKAMA HASKIJIMA I OSTALOJ SR.BADIJI NULI OD IGRACA, TREBALO BI NAM DONIJETI POBJEDU.
\"u inat svima\"...2011. godina hahhahahahahahhahahahhahah...pomalo pomalo...hahhahahahahahahhahhahahahahahah...joj joj joj ...:))))
topnika i kur.ca