Najskuplja smjena trenera ikad
0
Abramoviča će Villas-Boas koštati 42 miliona eura
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje mu je da je angazovao Bracu Hadziosmanovica...
da bog da bankrotirao...
*** Dragi kladioničari :) Na kladionici ćete biti nauspješniji tek kada prestanete biti ovisni o njoj. Ja sam pronašao svoj način i igru s kojom mjesečno ostvarujem preko 5000 kuna zarade. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija i jednostavnija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara. Da ne duljim, pogledajte kako to kod mene funkcionira, u 2 i pol mjeseca 13 800 kuna čistog novca i sve potpuno besplatno. Tko me pratio zaradio je velik novac za današnje prilike.Pogledajte kako ja igram na klitorisnjak . bloger. hr ...Lijep pozdrav. ***
@Mile nije on pravoslavac vec jevrej, obogatio se pljackom i privatizacijom sovjetskih preduzeca tamo nekad 1992 godine. A sto se tice prevrtanja feninga po dzepu - pogledaj muslimanski Manchester City kakve igrace ima i koliko novca ima. Usput receno Bosnjaci su bogatiji novcano narod od Srba. Kod vas se svaki dan neko rokne zbog bijede i neimastine i Dodikovih ekonomskih uspjeha.
nek dovede brate ALIJA BRACO HADZIOSMANOVIC ako hoće pravog trenera za svoj posrnuli klub :)
Pa nije on bosnjo sirotan da prevrce fening po djepu sto puta. Pravoslavac je to, ima se, moze se ;-)) Idemo Celzi!!!
evo ga sje*o se ambramovich kaze donji sam totalno ovaj mjesec, nije ni u plusu 200m eura...
\"Ja sam slobodan, ja sam rjesenje za Chelsea...\"
a ja vam logike u pm. AVB ce ih kostati 15 miliona (4 sto je zaradio + 11 odstete). To sto su Portu platili 15m odstete su sami sebe kostali!
bolje da je otjero lamparda
ma j.e.b.em ti ja one moje Laktase sta ljudi rade po svijetu
evo, bazdarevic je slobodan. on bi cuda napravio u chelseaju
Nasekirao je se garant! K\'o i ja kad mi ispadne 0.01 KM
sitnica je to njemu!
p.r.e.s.e.r.a.v.a.nj.e