Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'ta ce fabregas ja mu kroz noge probacivo
Fabgregas nije toliko dobar igac, sta rece covjek i osta\' ziv....da li ti pratis fudbal uopce, pa taj isti Fabregas je bolji od svakog veznog igraca iz Chelsea bar 2 puta.
za CFC: jel ti pratis uopste fudbal?? nema ti jaro pojma .. \'\'nije fabregas toliko dobar igrac\'\'... nemoj vise ti komentarisat pls ..
Cesc nikada ne bi zaigrao za Chelsea,a isto tako Arsenal ga nikad ne bi dao Chelsea-ju
Ja ne znam kada ce ovi timovi,poput man.citiya,chelsea,reala koje drze ovi milijarderi skontati da nije sve u dovodjenju zvijezda, da se tim godinama stvara, a ne ovako...samo cirkus prave ....
DOJAVE 100000% ...BLOG: swan4inter-bet
vala bolje da ulozi u pojacanja nego u nove jahte .... nego, nije fabregas toliko dobar igrac, za te pare mozes 3x bolje dovesti, samo malo da razmislis...