Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta sa rječima da to vidimo na djelu.Sretno!
Daj Bože na dobro sa njim, ovaj ne zna na koliko je mjesta šupalj, džaba mu certifikati silni, može samo rektum sa njima obrisat.
Pusti da radi svoj posao,nije ga problem smjeniti ako ne bude radio kako treba.Ja imam neki osječaj da je on pravi čovjek za tu poziciju i ima jasnu viziju kako će i šta napraviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bi izašo k'o švercer iz rata!
Abdulah, covjek sa vizijom napadackog nogometa, seljacina sa obronaka Grmeca...
jao jao :D
A ne mogu da vjerujem da u uvodu nisu napisali niti jednom riječ ambicija.
jest lijep, ja mislim da je najjepši što kaže onda mirso ibraković iz čelika imaju najljepšeg trenera. :D
Tri stvari za koje se borim u životu su stavovi, ponos i ljubav... HAHAHHAHA Sucur Allahu, KU.RAC Abdulahu! Eto mu mog ponosa sa stavom uz puno ljubavi!
Prestani izgovarati bozije ime u svojim glupim komentarima, inace te ovde svi ignorisu!
Inace placete svake godine bez trofeja, a moji komentari imaju uvijek dosta dislike-ova, znaci itekako me ne ignorisete, vec ste svjesni da govorim cinjenice ali jbga od muke lupate po dislike-u... Jadni, maleni, udbaski klub...
sminka kao neka, kad je preuzeo slobodu par kola prije kraja i kad su uspjeli kupiti neke utakmice govorio je kako je njegov san voditi slobodu, al kad ih jeba velez pa proda gosku e tu se pokazao, pobjeze iz tuzle glavom bez obzira. dalje u zenici mu pale auto, sto li??? sta li ce biti sa sa?
ja sam za njega treba mu dati sansu zna sirok spektar igraca ima on nesto samo nek one salove ne stavlja *** ga spaleti
i ja sam se borio oko indire pa opet nista
i ja sam se borio oko feride kao tigar, al kad nece, nece
Sucur Allahu, *** Abdulahu... Postali ste filijala c.e.t.n.i.c.k.o.g rivala...
Papane, manje suplje po novinama, a vise rada, pa cemo vidjeti kako dalje.
Veći seljak u veći klub i grad nije mogao doći... Sjećam se njegovog ispada dok je vodio Slobodu protiv Brastva Gračanica - krkanluk.. Sad ćete vidjeti kad se seljanče dokopa čaršije....
Pored Hadžibegića i ostalih asova oni doveli nekog levata. Bruka.
Hadžibegić nije htio na poziciju,ne mogu oni nikoga natjerati.Zbog čega se svako mora praviti pametan i govoriti upravi šta treba da radi,vidiš da su radili dobar posao do sada pusti ih neka rade i podržaji ako hoćeš ako nećeš odmakni se!
e sad lopatom kupi
Doso Ibrak i ode Suljic :D u vas umjesto da okupljaju kvalitet kod vas dodju pa vas prodaju.Ovo me sve vise podsjeca na Zeljino doba Memića :Igrali smo dobro al smo izgubili :D
Pa valjda ako ode los igrac da znaci da je kvalitet porastao ili obratno?
Prodaje igraca za kog nema zamjenu, i ovako je Suljic bio najbolji vam u ekipi, i sad sta ces sad vise nema Suljica barem malo da vas izdigne iz sivila.Sad ce sve da bude ko kaljuza.