Džeko, Kolarov, Modrić, Vučinić...
3
84 fudbalera iz bivše Jugoslavije u najjačim ligama Evrope
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DVIJE VIJESTI na dan 12.02.2012. 1) Od težine snježnog pokrivača danas se u Sarajevu u poslijepodnevnim satima urušio krov Ledene dvorane Skenderija, potvrđeno je portalu Sarajevo-x.com u MUP-u Kantona Sarajevo. http://www.klix.ba/vijesti/urusio-se-krov-ledene-dvorane-skenderija/120212070# 2) Dok se rušio snijeg dvorane Skenderija, simbola našeg grada, dvorane gdje je nekada igrala Bosna, nekada na vrhu europske košarke, umjesto traženja odgovornih, \"građani\" prave snježnog konja nazvanog po Dodiku. http://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-dobio-snijezni-spomenik-u-sarajevu/120212080#
Ne postižu se svjetski rezultati naciJonalističikim divljanjem, nego ulaganjem u sport i u ljude, održavanjem sportskih objekata, a ne dovama da se snijeg sam otopi, dok se pravi snježni konj da se pokuša poniziti drugi kako se umanjila slika sopstvene bijede. Nikada više zajedno sa takvima! Nastavite vi sadakati i nafakati, ali neće se ništa samo održavati od Skenderije, do Vijećnice i Zemaljskog muzeja! Ovoga možete samo da se sjećate, jer ovo više nikada neće biti! Bosna -Emerson 1979-te: http://www.youtube.com/watch?v=K1eMXxBFewA http://www.youtube.com/watch?v=2HoNKio51cA http://www.youtube.com/watch?v=HAZBjA5Rhuo http://www.youtube.com/watch?v=TMIJeZHSlAs
bila je yuga prije, pa nikad nista nismo osvojili.
j.e.b.l.a. vam bivsa yugoslavija m.a.t.e.r. krepalu. koga to interesuje?
Kao sto na kraju mog posta pise, budimo mi dobre komsije. U Srbiji niko nije pravio nikakve uporedne liste ili predvidjao ishod nekog prvenstava da smo na njemu ucestvovali kao yu. Nas sport je osrednji ili jadan, zavisi koji, ali je nas. A yu se nije raspala zbog mene i meni slicnih i sto pre to shvatis mozemo poceti normalo suzivotariti.
Niko ne zali za vama. Niko! Vi ste i uzrok sto se ta drzav raspala.Kad to shvatis mozda i pocnemo normalno razgovarati. Radili ste upravo ono sto sada rade muslimani u Bosni. BANU radi po receptu SANU. Zato je i cudno sto ne podrzavate vladu iz Sarajeva, buduci da se povode upravo istom propalom politikom. Prema tome prekini s ra ti! Niko za vama nije plakao! Glede sporta u RH, pogledaj samo zadnju Olimijadu. Ziv, zdrav i dobro stoji. Hvala na pitanju. To zaljenje za prosloscu mozes prepisati Fazlijinim fanovima koji ga salju vec par Olimpijada uzastopno. Hrvatska se osamostalila, ulazi u EU, a zbog njih dizu most. Nastavi s r b o v a t i , pa ce i vas ograditi! Vrijeme je da odrasli preuzmu kontrolu i pocnu racionalno govoriti, a ne zivjeti pod nekakvim iluzijama da neko za necim zali.
Kad vidim ovakav clanak ili onaj kad uprede koji klub sa ovih prostora je najbolji, dobijem gangrenu na mozgu. Ovakvi clanci najcesce dolaze iz Bosne i Hrvatske, a vi ste se odvojili iz bivse nam drzave i pravljenje ovakvih poredjenja je cisto licemerje. Budimo mi dobre komsije, a za ovo sta bi bilo kad bi bilo sad je kasno.
Zato su nas i unistili jer bi bili jedni od najjacih zemalja, a to se mnogim ne bi svidjalo, pocevsi od USA pa na dalje, ne govorim samo za sport, vec i za ekonomiju, turizam, poljuprivredu, prirodna bogastva i sve druge oblasti...
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda
A što Srbi imaju najviše igrača u najačim ligama a realno imaju k.u.r.a.c od reprenzetacije da li su to menadžeri ili?
A oklen je ADEM LJAJIĆ?
Sve države hvala Bogu već sada bivše Jugoslavije imaju mogućnost igrati europska takmičenja sa bogatim klubovima europe i time veliku mogućnost mjihove prodaje u najjače europske lige! Igranjem jakih utakmica izrastaju u vrhunske igrače, jer u prvenstvu svoje države to nebi nikada postigli! Činjenica je da je Juga ostala cijelovita, liga bi imala 5-6 mjesta za izlazak u Europu i samim time pola ovih igrača bi propalo, nebi bili poznati svijetu a možda čak ni nama samima!
ja sam za regionalnu nogometnu ligu u kojoj će prvak ići direktno u ligu prvaka,viceprvak u zadnje pretkolo lige prvaka a treći da igra dva ili tri pretkola. i što je najvažnije bez gostujućih navijača jedno tridsetak godina najmanje
Jeli to Adem Ljajic nije iz Srbije?
Ovi Srbi malo, malo, pa Yugoslavija, pa nostalgija, pa jest nam bilo \"lepo\", pa bili smo sila bre. Pa sto je razje+baste, je+bla vas vise YU? Davam je bilo stalo do YU nebi se tako pomamili. I ovaj clanak, odmah znas ko je autor. :) \"Smesni ste bre Yugosloveni\"