Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim!!!
Vidi ovog peška hahaha
Neznam ni ko je ova budala ali bi ga ja mogo ubit po nosu, karatiste su p****
ahahahha, evo ja sam karatista i pojeo bih te
Bravo Anese, samo naprijed!
Cestitke Anele :)
Anese :)
Svaka cast, samo tako nastavi. Bas je lijepo, lijepu vjest procitati, da mladi napreduju bez obzira na sve. :-)
Hahahaha Ma nije valjda, mora se koja rijec i razmijeniti. A ako su rasprave simpatice i vesele onda su i dobro dosle. Pa sad relativno je dobro jos kad se procitaju ovako fine vjesti, odmah je jos bolje. ;-) Doduse privatno je bilo malo problemcica ali nista sto se ne moze rijesiti. Kod tebe, sta se radi ims li sto novo...?
Ado vala nije i da imas sta novo procitati, jedna te ista tema po hiljadu puta, udavise vise. A dovoljno je kad i ovako ponekada navratis samo da znamo da si dobro, zdravo.... ;-) Sto se tice komentara no sikiriki, nekim ljudima komentare i ne citam nego ih samo pozdravim lajkicima, a i te stvari sto ti napises i jos neki komentatori, meni budu smjesne, nasmiju me tako slatko. Da covjek treba iz sebe izbaciti, bogami treba. Ares isto tako, e sto on zna izvaliti to niko ne zna, ali meni su njegovi kometari simpaticni i smjesni. ;-) Ja sam osoba koja ce u svemu naci nesto lijepo i smjesno. :D Kako se ono kaze samo ti razvezi, sto te briga. ;-) Vala je i kod mene u zadnje vrijeme samo posao, nadoknadujem neke dane sto sam uzela, pa mi se cini da sam stalno na poslu hahahahaha Pocet cu, poso kuca, kuca poso. :P Sreca moja pa i nema nesto puno posla. Problemi su se brzo desili i odigrali, sto je jako dobro nema neke puno sikiracije i razmisljanja, vec ide na bolje. Veliki pozdravko za tebe.