Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrajte k\'o i uvijek - srcem za Bosnu. Više vam ne tražimo... SRETNO
Paraolimpijada jeste Olimpijada, za ljude sa invaliditetom. Takmičenje na svjetskoj sceni, u toj konkurenciji. To što niko sebi ne bi poželio invaliditet, ništa ne umanjuje uspjeh onih koji su to doživjeli ne svojom voljom, trenirali i namučili se da postignu nešto.
Paraolimpijada nije Olimpijada...čisto sumnjam da i jedan normalan roditelj želi da mu dijete igra sjedeću odbojku.
Samo su ovi rekreativci debelo naplatili sve sto su do sada radili. Kuce, auta, vikendice, poslovni prostori. Malo im, hoce jos. Koliko traje vasa takmicarska karijera, vjecno.
Dosta više i ovog Delalić i njegove SDA. Svi su se uhljebili po ministarstvima, ali eto vam Fahre sada. Gotovi ste. Koliko je boraca većih na ulicama, nemaju šta jesti, a vi ste sve dobili, auta, stanove...
apsolutni prvaci u kukanju i prosidbi,samo da je sadake hihihihi
Ne znam zašto ove momke i njihove uspjehe toliko potcjenjujemo. Biti zlatni na olimpijadi, višestruki svjetski, višestruki evropski prvak u bilo kom sportu nije ni smiješno, ni trivijalno, ni lako, i vrijedno je divljenja i navijanja.
posto je cijela drzava medju prvim u svijetu po mentalnom invalidetu mislim da ovi momci imaju dobre sanse da nam donesu jednu medalju pa makar bila paraplegicarska olimpijska.
alo srbine , smiri dozivljaj
ma nesekirajtese stoce vam medalja imte vi vas novine avaza on ce se pobrinuti davas zabavlja i ismejavaju se Dodiku a kako bih se drugacije vlasnik avaza obogatio od vas golaca!!!
GRB PK BIH je kriminalan. Zelena, crvena i plava boja ccc
Ponos nasih 24 posto