Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Društvo za povredu glave"!? Šta,hoćeš da ti neko razbije glavu i onda odeš kod njih da ti to završe?
Kazu da nije lijepo cak ni vodu pljuskati ulice dog uzimas abdest jer se glava i lice toliko postuje da je Bog stvorio covjeka sa glavom na samom vrhu tijela i to je sto ga cini uspravnim insanom sa svom i fiickom i metaforickom simbolikom. Zato je jedino dozvoljeno covjeku da tu glavu spusti na tlo pdnosno dno kad klanja Allahu a jedino tad u tom polozaju se ljudsko srce izdise iznad ljudskog mozga. Cast i potencijal jednog ljudskog zivota se ne treba baciti baveci se ovako kizicnim sportom
prije ce UFC i mma zabraniti nego boks jbt
glup si
boks je glup sport
treba zabranit da se svako moze bavit a ne sam box
trebas ti ponovo u osnovnu
nemaju nama u BiH sta zabranit. ne daju nam da radimo, ne daju nam da krademo, ne daju nam da se drogiramo, ne daju nam da ratujemo, evo u mostaru nam ne daju ni da glasamo.
Islam je to davno zabranio
Islam je zabranio ubijanje nevjernika osim u samoodbrani
ma yebo te islam vise, primitivna govna
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cuvaj glavu sine dok je imas