Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravu si, nema ni srba, cisti dokaz da su srbi turci...
U Sarajevu Olimpijada, u Laktašima Trakotorijada. Pametnom dosta
SPORT Objavljeno 20.02.2012. Na danasnji dan prije 28 godina takmicari su napustili Olimpijsko selo i zaputili se svojim kucama SPORT Objavljeno 21.02.2012. Na danasnji dan prije 28 godina Sarajevo se vratilo svakodnevnici nakon Olimpijskih igara
... I CUVAJTE MI ZELJU !
Bice opet abd-a :D
Najvazniji dogadjaj koji se desio u Sarajevu poslije Zimskih Olimpijskih igara 1984- je prikaza film Angeline Zoli o postolimpijskim stradanjima Muslimana BiH deset godina kasnije.Sta ces tako ti je kad ne razumijes igre pa se u njih upustis ,a poslije nikada iz njih da izadjes-samo i dalje klizis ,ne na skijama vec na ligurama i otisnes se sam u provaliju.
Dan kad su kola krenula niz brdo... :(
ja se nadam da cemo i mi mladi jednog dana imati priliku biti na olimpijskim igrama u nasoj drzavi,a ne da ih gledamo na slikama ili na TV-u :/ volim zimske sportove i volila bi da jednog dana na nase olimpijske igre dodju skijasi poput Lindsey Vonn,Ted Ligety etc. \'\') i da olimpiijske igre ne moraju bit samo na Bjelasnici,Jahorini... imamo mi jos planina ^^ aBd uskoro nove olimpijske igre u BIH. =)
To je jedan jako pozitivan dio nase historije. Treba sada okrenuti se ka buducnosti i raditi i truditi se da jednog dana opet organiziramo tako znacajnu i veliku sportsku manifestaciju. Pa to bile ZOI dvijehiljadeineke ili pak dvijehiljadestotineineke ... Mislim da je dobro sto se sjecamo tih pozitivnih historijskih trenutaka, jer isto tako se i sjeca jedan Lillehammer, jedan Innsbruck, jedan Albertville svojih igara.
zasto nema turaka nikad na skijaskim takmicenjima,imaju snjega i planina dosta u turskoj.jeli im vjera zabranjuje ili su smotani za skijanje?