Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti fudbal i ovu Šaban ligu i sav novac preusmjeriti na ostale sportove, u kojima bi možda mogli napraviti neki uspjeh na evropskom nivou. One livadiće što se odazivaju na ime Premier Liga BiH pustiti da se rekreativno bave fucom, na terminima, o svom trošku. U zdravlje.
Ali zato ako odu (a nadam se da hoce) i osvoje nesto, vidjeces slikanja, ponosa i dike bosanske, na svim novinama.
Zuti to je prosto nemoguce! Jer one idu predstavljat Bosnu i Hercegovinu a ne samo klub!
Sramota za drzavu!
spreman sam da finansiram sve troskove ali pod jednim uslovom!!!!!!!!! Nikakvih drzavnih obiljezja,zastave himne i sl. Samo klupska obiljezja!!!!!!!!!!!!
guzonjama i njihovim trebama ukinuti sve beneficije i obavezno topli obrok i sredstva preusmjerirti.narode J..u nas godinama.
gdje je broj računa
Kanton je dužan da to plati. U našem kantonu svi koji zasluže putuju na takmičenja.
Tvoja mama, sestra i kćerka se upravo otimaju za spermu kojom ih redovito punim pa ti nemam kad opširnije odgovoriti. Iscijediše me živog.
đe su naše alijice da im plate zlOtnim KOšikama?
@ 24 % - Sadaka je ono čime ti častim ma.mu redovno, tri puta heftično.
I ja kad nemam para - ostanem kod kuce.
Sadakistan, jednom riječju. Dajte sadake, dajte sadake! Jadne djevojčice, gdje odrastaju...
Pa neka odu do FISa i traze sponzorstvo za put...
Nemojte brisati komentare, zasto hocete da svi pravolinijski razmisljamo
Sta je problem, nek se uclane u SDP I bice i para I takmicenja I olimpijada