Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Zenica glavni grad BIH hahahaha .čimburijada hahahahaha
što jest jest u košarci ste bolji(zasad), al sto smo mi dobri u ovim borilačkim sportovima, nema nam ravnih
E jesu mi hrabri srbi po forumima, kukavice, silovatelji, palikuce koje se izivljavaju na slabijima (gori od zivotinja)! A doduse, mozda je ovo prije napisala neka ustaska pickica primitivna, ne zna se nikad koje je govno vece!!!
SRBIJA!!!!!!!!
joj cuj igraju kosarku u bosni!!! hahahahahahahahaha...... dodjite u Srbiju kod svetskih sampiona da vam se mamice najebemo!
napokon covjek koji zna svoj posao. E jos da je igraca, a ne onih idiota koji se furaju da su igraci bilo bi dobro. Ma puno trazim...
menso ne daj se.
MENSO NEBI BILO LOSE DA OVE GLUPE KOMENTATORE STO TI SE ISMIJAVAJU MALO TESTIRAS NA SVOM TRENINGU , PA TEK ONDA MALO DA PROKOMENTARISES SA STOKOM KOJA NIJE KAKO TREBA SKOLE ZAVRSILA, A DA NEGOVORIM O PRO-KOSARCI SAMO NAPRIJED MENSO
e jesi IDIOT
svaka cast .... pravi tip za selektora / trenera KK Bosna samo naprijed sa Boston Celtic stilom run-jump-shoot
Menzes
Burek pita, zelji kita!
e koga li će ovaj at trenirati
...i mi na tome profitirali...
dabogda vam proradila ona željezara pa se svi potrovali...