Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su iznenadeni ljepotama BiH samo ih mi sami ne cijenimo
Dečko, ti si samo pristojan i dobro odgojen.
Tacno ali I da je Bosna prelijepa je tacno!
lijepa zemlja puna krokodila
Bosna je ljepa gdje nema ljudi ...
ne seri matereti. Kada udjes iz zadane Evrope u Bosnu, tek tad vidis koliko smo mi zaostali. Pa na granicnom prijelazu u Bosanskom Brodu sve kontam da ce mi carinik ponudit, iz one trafike, zvake da kupim. A da ne pricam o tom dijelu puta do Zenice. Vozis se 3h 150 kilometara.
nadam se da ce probati da promovise i da zapocne nesto oko moto sporta..to nazalost kod nas ne postoji a eto barem za moto cross mozemo imati staza kakvih hoces ako vec ne mozemo kruzne staze sa asfaltom.
Dobro nam dosao
Ostani preko zime par mjeseci. Wellness
Ne lazi
Nema ljepse zemlje od Bosne a tezeg zivota moj haveru...