Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Diego Maradona. Legenda svijetskog futbala i Argentine, i sirotinjskih sokaka Buenos Airesa, i Patagonskih sela i planina i jezera punih velike ribe i raznih divljih jelena. Raj za lovce i ribare tamo, i pejsaz imas od arkticke divljine i tundre do pustinje ko na mjesecu, do prerije i planina i jezera. A malo naroda sve prazno. Malo sad national geographic, al ima jedno jezero u Patagoniji, Lago Strobel se zove, ili "Jurassic Lake' po nadimku zbog velike rainbow pastrmke. Pogledajte na internetu slike i te divote i ribe i ciste vode, posto je poznato za ribare jezero. Moras avionom od Buenos Airesa par sati, e onda jos 10 sati ili vise dzipom sve po makadamu do tamo. A te ribe su pustene 1 prije puno godina davno i sad su skroz divlje i ogromne tamo posto nemaju predatora, cista voda, nema ljudi osim vako turist ribara, i imaju ogromne rakove tu sto zive i samo to jedu, i ima i 1 rijeka sto ze ulijeva gdje se mrijeste i tu mozes i rijecni ribolov pecati. To je san svakog ribara.
Mali debeli zeleni.
Diego, Fidel, Nole, Kusta, Beograd, Srbija.... Andjelina, Munira, čaršija, baliluk, natronka maglaj, dzinovski penis u SCC
https://www.youtube.com/watch?v=6glaCqxTZKc ;)))
kakav li je to osjecaj biti najbolji u necemu u svijetu :D