Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je s tridesetak turskih sportista upletnih u doping? Što je s nuklearnom krizom u Fukushimi? Aaaaaa, što je sa 7 minuta produženom utakmicom sa BiH, što je sa 10 minuta produženom utakmicom sa Srbijom... Boli, ha?!
Cigan!
...joj kako ce sad turisti da im popiju i pojedu svu onu kontaminiranu robu sto je cuvaju po skladistima :-D
Kakve veze ima Fukushima sa Olimpijadom?? Ko gubi ima pravo da se ljuti
Sto bi neko dao Spaniji ili Turskoj? Spanija: nezaposlenost na vrhuncu, 31 novo radno mjesto u Augustu, zemlja u krizi teskoj. Turska: Neredi bez razloga, malo im sto im cvate ekonomija, mogu oni pricati sta god hoce, ali nikad se nije ovoliko pricalo o Turskoj ekonomiji u svijetu kao sada, ali jok idemo mi razbijat jedan od najljepših gradova na svijetu, e pa nisu iz IOC vesla sisali, nece oni ono sto se desava u Riu za vrijeme Kupa Konfederacija ... Japan: Ljudi vole zemlju, dovest ce x inovacija, bit ce sve ko pod konac...
Japanci su odradili fenomenalnu prezentaciju i zasluzeno dobili olimpijadu.