Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milina gledati Messija, i pored promasenog penala.. Dzeko odlican steta sto ga ne zabi.
smucalo, patuljak najbolji strijelac Lige Prvaka svih vremena, nabi se sam na nešto hahahahjjjjjjjj
smucalo patuljak najbolji strijelac LP svih vremena hahahjjjj stavi se na nešto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni je drago sto Dzekson ipak opstaje u onakvoj konkurenciji,te Tevez te Aguero pa Jovetic,Navas i ovaj Bony sad ali Dzekson pocinje utakmice.
ahmo pa gdje ti zivis i pratis li ikako fudbal
12 nogometnih znalaca koji ne znaju gdje koji igrac igra
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Onaj Clishi Stvarno je kvalitetan invalid,on nije ni za poljuprivrede
Messi najbolji igrac na svijetu,promasio je penal Ali je namjestio dva gola
Dzeko je bio jedan od najboljih pojedinaca.Bravo dijamantu
Izmedju Barcelone i Citiy-a velika je razlika. - ALI, hajdemo bar mi malo nesto i nauciti. City nema pravog trenera, nije to bio Mancini, a nije o ni Pelegrini. Izmedju mnogobrojnih zadataka trenera najvazniji je onaj sustinski - IZVUCI OD IGRACA MAKSIMUM! City ima kvalitet, ima dugu klupu, ali kao tim ne napreduje najvise zbog trenera. Znamo li zbog cega i sta je to sto ne valja? O tome drugi puta. - Sinoc su utakmicu zapoceli u formaciji 4-4-2, u kojoj Aguero i Dzeko nemaju nikakav defanzivni ucinak, a odavno vremeniom pregazeni Nasri i Silva u sredini nisu imali nikakve sanse protiv Barceloninog srca - igraca sredine.
Info iz trece ruke... Messi se zalio u svlacionici nakon promasenog penala, jer je navodno vidio Besica u publici iza gola u trenutku kada se bacio da je glavom uvali..
Malo smo pretjerali, kao i obicno. Prica bi imala smisla da Messi nije pogodio za 2:0 im pokopao nam nade bar za nerijesen. Nemojmo biti kao komsije, pa poraze slaviti kao pobjede. Zaboravimo to.
Dirty, jel ovaj "dislajk" da budemo 1:1 ili imas nekih pametnijih argumenata? :o))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa onaj pelegrini je konj zamjenjuje dzeksona ubacuje bony koji nezna gdje je dzeko je bio dobar
@ gembird18 grijesis jarane tu titulu drzi na tvoju zalost CR7 sa 17 postignutih golova prosle sezone kad je usput osvojio i ligu prvaka
Ronaldo je dao najviše golova u jednoj sezoni (17), ali je Messi najbolji strelac LP sa 75 golova u 93 tekme, a Ronaldo ima 73 u 110 tekmi.
kako ono on dobi nadimak, penaldo? definitivno bi ovom siplji trebao pokazati kako se to izvodi, sipljo od zadnjih 7 pucanih 4 promasio
gdje su PR-ovi klocevi da puknu naslov da je igrao do,67 minute hahah izveo aut i tako to :p
messi prevazisao si I torresa fakat
Ne mozete staviti naslov ovakav minimalne prednosti. Za rubentus da. ali ne iza barcelonu. možda su to minimalne pobjede ili takvo što. Ali nikako naslov ne stoji i nepije vode. Barcelona ima ogromnu nedostiznu malte ne prednost. Rubentus minimalnu da kako.
dzeko se nakon večerašnje predstave vraća na svoju prirodnu poziciju- klupu.
bas kao i ti u jutro u stalu :)
napadači su vam očajni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad kluba od man.shittya
ali se kloc obruka pred svjetskim auditorijem :P
Fino alla fine forza Juventus!