Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Lejla Šebić je ratna POBJEGULJA koja je rat provela u Francuskoj. 2. Nakon rata se vratila i pod SUMNJIVIM okolnostima jako brzo postala profesorica i istisnula kvalitetnije ljude koji su DIF sačuvali pod nemogućim ratnim okolnostima. 3. Ova tzv. profesorica posjeduje mrežu aerobik klubova koje je protivpravno registrovala kao Udruženje Građana i koji joj omogućavaju da obrće hiljade neoporezovanih maraka mjesečno i od nje možete naučiti kako se potkradaju porezi potrebni za djecu i penzionere. 4. Napustila je i rastavila se od divnog muža, RVI - ratnog vojnog invalida, koji je bio dobar dok joj je koristio za karijeru, i jedno vrijeme čak dijete, da bi živjela sa svojim studentom Albancem gotovo 10 godina mlađim, a muž joj je dobio dijabetes, a dijete traume. 5. Zajedno sa bliskim ortakom u sumnjivim poslovima Marijaom Arapović pripada sarajevskom sportskom podzemlju. 6. Takmičenje u Las Vegasu na kojem je pobijedila sponzorira američka PORNO industrija.
Nikada mi neće biti jasno zašto netko od sebe pravi "nakazu", pa dobije tijelo muškarca sa ženskom glavom?!
@acti Pa draga akti ako sam „debil“ ja tome nisam kriv, jer me majka priroda takvim stvorila?! Ali i ovako „debilan“ vidim da pretjerano bavljenje ovim sportom unakazuje i muškarce, a da je katastrofalan za ženstveni izgled pripadnica ljepšeg spola.
Ja sto se nacitah u pm...
najlakse je popljuvati sve sto je nase. da je u pitanju nekq ruskinja spominjali bi mahmutovac. u svakom slucaju dzaba vam sve jer svaakako mozete samo laprdati po portalu. sretno lejla.
prelijepo ime naravno, ni meni se ne svidja ali treba priznati da za ovo treba puno puno truda. <3
hahah, pa zato i kazem, svaka joj cast. sigurno nije vidjela tulumbe od Bajrama :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
idi u parlament BiH.....i uspostavi vladavinu prava..i zakon prirode..!
Tvrda ko fosna
Svi ovi što daju ovakve komentare znaju samo sjediti kući i komentirati druge, a ne napraviti nešto od svog života. Lejla je vrhunski sportista, fantastična osoba i uzor mnogima što se uz trud i zalaganje može postići. O tome što je kome lijepo i sexi neću ni komentirati, ali meni je osobno ljepša sportski građene osobe, nego one plastične kakvih je pun grad. Samo nije ni lijepo ni primjereno, a ni kulturno davati ovakve komentare.
znači lejla bunji junioru sada leđa čuva ;)
aa tijela u p.m., da bi meni 'vako :)
Yebena lujka...
Zato Petre
buraz,sta mislis,ti joj stavis,a on pukne ko ledenica!!!brrr.!
Hahaha, je li ovo muško tijelo sa ženskom glavom?! Žao mi nešto ove djevojke-momka. :(
Nije nikada bila neka ljepotica...ali ovo sad fuuuj
Čestitke curi...
"sponzorski popust na kupovinu nove Toyote Auris" 😂😂😂😂