sport
373

Lejla Šebić trijumfovala na prvenstvu BiH u bodybuildingu i fitnessu

Klix.ba
Lejla Šebić
Lejla Šebić
Lejla Šebić, instruktorica aerobika, fitness trenerica i vanredna profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu, te prošlogodišnja pobjednica takmičenja koje je održano u Las Vegasu u okviru Svjetskog prvenstva u natural bodybuildingu gdje je ponijela titulu u disciplini Miss bikini, nedavno je u Tomislavgradu na 16. po redu državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u bodybuildingu i fitnessu još jednom trijumfovala.

Naime, Šebić je osvojila zlato u kategoriji Body bikini i tako nastavila svoj uspješan niz.

Već 16. maja atraktivnu trenericu očekuje nastup na Bihać Openu, a krajem ovog mjeseca i takmičenje u Rimu. Također, od 25. do 27. septembru Lejla će se naći među poznatim imenima iz svijeta bodybuildinga i fitnessa na respektabilnoj smotri "Arnold Classic Europe“ u Madridu u Španiji, te od 1. do 3. oktobra na "Olympia Amateur Europe“ u Pragu.

Lejla ističe veliku podršku kompanije "Toyota Bunjo“ koja joj je prije ove manifestacije izašla u susret i napravila sponzorski popust na kupovinu nove Toyote Auris.

Potporu i motivaciju da učestvuje na Svjetskom prvenstvu dobila je zahvaljujući kompaniji "Sinkro“, koja će, također, nastaviti da je prati i na budućim velikim sportskim smotrama.