Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu mi i ove olimpijade na vrh qurca
Greska je njegova sto je dosao na olimpijadu, to mu je greska
OVo je uzas. Znaci po organizatorima je da sankasi pri 150km/h sami u mm skontaju kad ce izaci ili uci u zavoj. STRAVA UDES! I na super su mjesto postavili metalne subove.
zastititi ogradu je trebalo mnogo prije i nije se smjelo dozvoliti otvorenje staze dok se sve ne obezbjedi do maksimuma. djaba je sad vrdati i traziti isprike. bilo kako bilo, olimpijska federacija ce biti prinudjena obestetiti porodicu poginulog sportasa za jednu pozamasnu sumu. tu ce se raditi o velikim milionima samo ne znam koje valute.
aha jeste, pogriješiš i treba da platiš glavom. bezobzirna stoka, samo misle na sebe. treba njih pustiti niz stazu pa nek zaginu. svake naredne godine je sve gore, sport se pretvara u farsu fuj
Sviranje nekoj stvari i skidanje odgovornosti sa sebe. Staza nije sigurna kad se sankasi mogu zabiti u zeljezne stubove pored. Biti ce toga jos. Uglavnom gledao sam snimak, jako ruzno za gledati, a kamoli nesto vise. Odgovornost je na organizatorima i mafiji iz Olimpijskog komiteta.