Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
thompson ubica, on ih je i drzao 40ak min, na kraju i curry proradio
amerikanci i navijanje?! :D "defence, defence..." nista drugo ne znaju ni skandirati...
@manijak84 i "USA, USA..." :D
Strašna utakmica.
Sampionski mentalitet. Koliko oni moraju mentalno biti jaki da se vrate pod ovakvim pritiskom. Klay je monstruozan kada ga krene, Curry i ostatak ekipe odradio svoje kada je trebalo, jedino je Livingston lose odigrao, a na kraju su se iskazale mane u Westbrookovoj i Durantovoj igri koju vuku cijelu sezono. Ovo je gotovo, GSW ide tamo gdje mu je mjesto, hejteri koji su se nalozili na OKC igru sinoc su mogli vidjeti kako igra pravi sampion.
PS: Molba sport klubu da vise ne prenosi utakmice jer nije zvaka za seljaka, niti NBA za bosnju, barem sudeci po komentarima... Sve u svemu vrijedilo je biti budan, teska i dobra utakmica :)
@BosmalBoyy3 Ajde Seyo Boy ne kaki, naporan si, imas dvije recenice koje vuces od pocetka serije: Mrzim zvaku kod Curry-a i instant navijanje, sto si procitao na netu valjda, pa ti proradio pobunjenicki duh kontra favorita. Curry je docent doktor kosarke koji je promijenio igru, Westbrook i Durant mogu sanjati samo da konstantno imaju Currijeve brojke i to kad doticni nije raspolozen. OKC je sebicna. GSW igra nesebicno, timski i imaju pobjednicki mentalitet koji ovi nikada nece imati.
Jao ovaj okc osim trixa razvaljivao citavu utakmicu. Od 101 su napravili 4 greske a GS samo rokali trice. Al sta mi smeta je sto zavrsila se utakmica i svi odmah na tusiranje, gdje je pozdravit publiku i zahvalit se suparnicima.
Ovo je finale finala.
Koja partija Thompsona i Curry -a ludilo trice su pogodili i samo na ovako lud nacin su mogli pobjediti Oklahomu.
OKC sut za 3 poena 3-23 (13%). Eto glavnog razloga sinocnjeg zijana.