Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesto ste lose informisani na klixu. Klub se zove Södertälje Kings a dvorana gdje igraju je Täljehallen. Ebemu misa ima Google.
sab me gabri
Blam zivi!
Za Kosevo, za Vratnik, Maltu, za citav svijet Gigo Bosnic puni kalibar 155 :-) ....... zaje*ajem se, nije to taj Bosnic. Samo naprijed momcino
Svaka cast Vedrane. Medjutim sada je red da se ode stepenica vise, a to je neki uspjeh na europskom nivou. Realno kosarka u Svedskoj i nije bas na nekom nivou.
Čuj košarka u Švedskoj. Čudna priča ali je klix valjda pretplaćen na neki automat što izbacuje Bosnia, Bosnian itd.
A evo jedan jači švedski košarkaški klub. Mislim d su bili i prvaci. http://basketball.eurobasket.com/team/White_Eagles_Stockholm/14493
Svedska reprezentacija i ne zaostaje toliko iza BiH, igrali su na proslom Eurobasketu, pobjedili Rusiju. Imaju 2 NBA igraca i 2ije WNBA igracice. Zenska reprezentacija glasi za nekih top 10 u Europi. Kosarka inace je negdje 5-6 sport posebno u vecim gradovima je poprilicno popularan sport. Naravno daleko iza hokeja, fudbala, rukometa itd. Eto samo toliko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SRPSKI zlikovci su mislili da protjerivanjem Bošnjaka sa njihovih vjekovnih ognjišta su rješili problem sa Bošnjacima i državom BIH,međutim to se evo pokazalo da je to bila njihova velika greška i da su upravo ti prognanici postali NAJBOLJI AMBASADORI BIH!!
@Luna uvijek si bila dosadna i pravi smor, a danas si prevazišla i samu sebe, a to Bogami nije lako. Vježbaš pred ogledalom?