Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like za Duleta. To majstore.
@arjuTOKINGtumi zato sto kod ovakvog trenera nemogu da prosipaju svoje papanluke, jer ovaj ne jebe zivu silu, a kad nas neki levat vodi onda dodju da ga hebu u mozak.
Nema se ovim momcima sta prigovoriti bez obzira na rezultat. Kosarkaska reprezentacija BiH nikad nije prolazila kroz vece lomove...i u najtezim vremenima bio je tu uvijek neko od starijih i iskusnijih. Zato puna podrska za ove momke i selektora.
Puna podrška selektoru i igračima.
Alo. Patriota!!! Sory , SELJAK!.... Ima ko igrat, pa kako bude, barem su obraz pokazali
Ko hoce da igra, svaka mu cast! Ko nece, a ima i takvih supaka, onda se prema njemu treba i ponasati kao prema supku.
Pa zar nije AND1 a ne No1??? Moj Klix ;)
Naprijed Bosno ljubavi moja.
#nijemojareprezentacija
#koteyebe
@fixator #tvojamama
Ovi momci ce cudo napraviti! Naprijed Bosno ljubavi moja! Da nam je i u ostalim sportovima ovakog selektora... i najskuplji brod bez kormilara ne vrijedi nista.
Dule pravi pitu od govana. Svaka cast majstore!
@MoralnoFleksiibilan Ne zanimaju ns djikanska misljenja. Mars u cumez!
drago mi je za ovu djecu što će izaći iz sjene nafuranog baje malog knindže