Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djoković, glupan.
svakako da se sportisti drže sporta,imaju ulogu idola i treba da biraju sta pričaju,nek puste doktore koji cijeli život studiraju,obrazuju se,spasavaju života i 100 puta su lošije plaćeni od njih,da se bave medicinom i vakcinama
@c.vila 1 i onda se prodaju za male pare u svrhu nekih politika,kako je ko na vlasti oni tako i pričaju,ovdje nije stvar vakcine nego pravo izbora jer ako čovjek ne želi ima pravo a ne treba da bude prozivan i satanizovan od političkih režima i takvih tupana kao ti.