Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, sad covjek treba da se osjeca krivim sto trazi svoje pare.
pošteno
.... Crnogorac pokazao čojstvo ...
Nije ovo pošteno, pošteno je da on dobije svoje pare. A ovo je humanost sa njegove strane.
Jbt kakvi su to ugovori bili, i kako su se pare trošile. Pa ovaj Vučurović kao da je NBA zvijezda neka, a Bosna Bgm kao da je Jadransku ligu i Euro ligu uzimala kako je plaćala igrače...
Nije on uzrok gašenja kluba. To što traži je njegovo pred Bogom i ljudima. Ako se uzrok hoće naći - treba ga tražiti a ne kmečati.
...pas mater uplatite covjeku
www.xda-balkan.com XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima. Forum je nastao kao ideja i unaprjeđenje grupe članova popularnog “XDA Developers” uslijed nedostatka mjesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.
Jao bezobrazluka. Haj sad covjeka maltretirajte svaki dan da je on uzrok gasenja kluba. E jesmo mi cigani u pm. Izvolite isplatite covjeka kolko i treba da ga isplatite, ne trazi nista vise od onoga što ga slijeduje. Ako ne moze ključ u bravu i dovidjenja. Da sam na njegovom mjestu nikad se nebih odrekao niti djela duga, i budala ce biti ako to uradi. Svi su znali pokrasti KK Bosnu, a sad treba kmecati ne bi li igrač se odrekao onoga sto ga slijeduje.
Dvije utakmice stavite karte po 20 KM i eto para. Ja mislim da bi Sarajlije odgovorile na poziv da dođu na utakmice i barem riješe ovog Vučurevića!!
Ako je sve ovako kao sto pise Vucurevicu se nema sta prigovoriti a ni Krupaliji.Prethodnike koji su doveli do ovoga treba pod hitno staviti pod istragu pa neka se tacno zna koje taj koji kriv
Vidio bih 99% vas da se trebate odreći 80km, pritom znajuci da su zavrsile kod nekoga u dzepu a ne da se morate odreci 40000€
Ponavljam po deseti put, nije kriv Vucurovic sto mu je neki mamlaz dao platu od 10.000 KM mjesecno. Imamovic i kompanija su potpisivali takve i slicne ugovore samo kako bi prali pare, a vidim da niko ne zeli da se pozabavi sa pitanjem stetnih ugovora.