Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pandža i Trbić sve dobro naprave ali tu je ovaj kloc od trenera da sve to devastira,mjesto da nađu mlađeg i školovanijeg trenera ovi iz saveza ovog fosila forsiraju.
Ocigledno ne pratite dovoljno mladje selekcije, cim vam je 16 razlike protiv Bugarske za "bravo momci". Hrvati koji su, odgovorno tvrdim, losija reprezentacija od nas, su ih dobili 40 razlike, sto dovoljno govori o kvalitetu te ekipe. Rumune isto tako. Nas su oni danas dobili 2 od 4 cetvrtine. Imamo vrlo, vrlo talentovane pojedince i loseg selektora, koji nije dorastao zadatku. Poraz od Hrvata od kojih smo bolji za klasu, nas je kostao plasmana u A diviziju. Od Grka gubimo 20, kladim se.
@Fuad Svrsavac Volio bih da dijelim taj optimizam s tobom, ali ja sam od ove selekcije digao ruke cim su objavili ko je selektor. Naravno ne zbog tih momaka medju kojima ima extra talentovanih kosarkasa koji ce uskoro igrati vaznu ulogu u A timu.
bravo,momci!
Svaka cast.
juris na prvo mjesto!!!