Ocigledno ne pratite dovoljno mladje selekcije, cim vam je 16 razlike protiv Bugarske za "bravo momci". Hrvati koji su, odgovorno tvrdim, losija reprezentacija od nas, su ih dobili 40 razlike, sto dovoljno govori o kvalitetu te ekipe. Rumune isto tako. Nas su oni danas dobili 2 od 4 cetvrtine. Imamo vrlo, vrlo talentovane pojedince i loseg selektora, koji nije dorastao zadatku. Poraz od Hrvata od kojih smo bolji za klasu, nas je kostao plasmana u A diviziju. Od Grka gubimo 20, kladim se.
@laganitza Tu sam gledam ih, slazem se za Muminovica tvrdoglav i forsira svoje. Grci razvaljuju vec GB i ne izgleda dobro za nas. Ali takodje mislim ako malo bolje organizujemo napad i Muminovic prestane forsirati sut na Atica ( lose mu ide) mozemo parirati protiv domacina. Samo svi moraju odigrati dobro najvise govorim za Atica Lazica i Polutka. Posto Karahodzic je jedini konstantant igrac trenutno.
@Fuad Svrsavac Volio bih da dijelim taj optimizam s tobom, ali ja sam od ove selekcije digao ruke cim su objavili ko je selektor. Naravno ne zbog tih momaka medju kojima ima extra talentovanih kosarkasa koji ce uskoro igrati vaznu ulogu u A timu.
Prikaži sve komentare (12)