Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno zavisimo od Mirze. To je igracina, ali ovako ne mozemo protiv ozbiljnih ekipa...
Jebes ovu igru, ne volim izolaciju na Teletovica. Sve preko njega niko drugi nista. Radije bi da 7 da po 10 nego Teletovic 70. Al on ga forsira ko da ne moze promasiti
Dosadniji fudbal bude, kad završi 0-0, a košarku i rukomet je najteže gledati jer ima dosta poena sa obje strane (nije mi dobro za srce :D)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
BiH nikada nije izgubila u Tuzli. Tuzla je bastion bosanske moderne države. zato je mrze nacionalisti, šovinisti, separatisti, fašisti, fundamentalisti. Moja poruka - nikada je neće srušiti i osvojiti!
Mislio sam na Tuzlu, a slažem se da BiH treba novi Ustav .
Bio sam na utakmici, ko nije bio , nezna sta je propustio.... pored ovakve atmosfere u Mejdanu , sramota je da se Tuzli dodjeli jedna reprezentativna utakmica u 6 godina.... zadnju utkamicu u Mejdanu ako se ne varam BiH je igrala u Maju 2008 protiv Izraela...i sada evo ponovo nakon 6 godina protiv Islanda !!! Nemoraju vise niakd zaigrat u Mjedanu al mi je drago sto smo pokazali kako se navija bez obzira na to ko je protivnik ... Sad je red na Sarajevu da ih podrzi protiv V. Britanije al dabogda, bice Sarajlije previse zauzete oko SFF :)
ovo je jedan od najpametnijih poteza ks bih sto su stavili odrzavanje u tuzli ljudi tamo cjene to sto ce mu repka igrat ha ya
sastale se dvije košarkaške velesile, krem de la krem derbi, košarkaški klasik romada BiH i Islanda koji zajedno imaju velikih 0 učešća na SP i Olimpijadama, a na EP su naprosto briljirali već godinama:)
Čestitke komšije, sigurni ste putnici za EP u ???? Ne znam ko vam prenosi utkamice državnog tima, ali većeg kralja od Edina nema. Verujte mi, samo sam zbog njega pratio sve vaše utakmicena na prošlom EP. Pozdrav iz Novog Sada
Da nisi malo ful`o sport.
GRAD SOLI KOŠARKU VOLI !!!
Najvažnije je da su ljiljani na tribinama, a Boga mi i na parketu.............
TO, Bosno, samo rokaj ! Dajte Hirvatistan da ih BIH pojede 5 u pola
Sarajevo ce biti,sve drugo će proći...
tako su govorili i za Jugoslaviju
kako god da je bilo u sarajevu drugi gradovi i klubovi se nisu pominjali u negativnom kontekstu.
Ma, kakvo Sarajevo, kakvi bakrači. www.youtube.com/watch?v=-JKvU42BQQI
Osjeti se nedostatak Juke, đede i amera...protiv jacih ekipa bi nagrabusili
Sa tuzlanskim navijačima, što se tiče košarke se ne može porediti niti jedan drugi grad u BiH. Ko nije bio i ko nije doživio one atmosfere koje vladaju na košarkaškim utakmicama, ne može ni shvatiti o čemu pričam. Pucajte minuse koliko hoćete, ali je tako.
Domaci zadatak, Sarajevo vi ste na potezu...
Aleale, aleale, volim ljiljane, volim ljiljane, volim ljiljaneeee! Tuzla živi za košarku! Valjda će Harunu i Dini doći iz gu*ce u glavu, pa će uzli dati sve utakmice. Ispit položen. Samo što Mejdanu treba novo ozvučenje.
Bravo BOSNO , nema kukastih krizeva , nema mrznje , nema fasizma samo zastave jedne i jedine BiH , ljiljani zlatni na celicno plavom stitu okovani i sluzbena zastava koju bosanci postuju . ovo je jos jedna poruka dusmanima iz srpskih stranaka i fastickom HDzu i onim govnima iz Sarajeva koji se zovu SDA . ovo vam je poruka da necete podijeliti i unistiti Bosnu smece i djubrad jedna .
I jos nesto bitno, himnu protivnika su gospodski odslusali i ispratili.