Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nino Olimpijakos neće ni primirisat Barceloni. A ti koji podržavaš Ninu i tebi ću reći da je Partizan zalutao na final four,a Olimpijakos je kvalitetniji al je i iza CSKA i iza Barce.A to što je tebi Partizan kultno ime to je tvoj problem.Uostalom,javite se kad se proglasi novi prvak Europe Barcelona.
Svaka cast majstore, nek si mu rekalo! Fakat nema pojma o kosarci, a onda dodje i komentarise ovdje...
@hrrrr_plju Kad se nadju ekipe koje tu trenutno ne pripadaju.... Pa decko Partizan unisti taj tvoj prejaki makabi... Olimpijakos je jedan od najskupljih klubova europe a te tvoje sijene... ???? O cemu ti u stvari pricas? Odlicna utakmica sinoc ko je gledao. Olimpijakos uzima titulu...
totalno ne zasluzena pobjeda olimipijakosa, ni po cem nisu zasluzili da idu u finale, bas mi je zao partizana jer je ovo mogla biti sportska prica desetljeca
I ova europska liga je pala na prilično niske grane. Kad se u final four-u nađu ekipe koje tu relano ne pripadaju (Olymijakos i Partizan), moglo bi se reći da je to najlošija završnica po kvalitetu ekipa u posljednjim godinama.Inače će Barca poderat solidne Grke,al zna se top 4 europske košarke.Barcelona,CSKA,Macabi i dok ponovo ne ispliva neki italijanski klub tipa Siena sve to vodi dekadenciji.Ukratko -KRIZA.
žao mi je samo dodika. i ovih njegovih izdrkotina iz lukavice....
Dok je bilo one drzave, navijao sam za Partizan... Kako ode drzava, otisla i moja ljubav prema partizanu. Medjutim, ostalo je nesto, i sinoc sam navijao za Partizan... Zao mi je sto nisu usli u finale! Godinama igraju dobro, prave nove sastave, prodaju ih, pa ispocetka... Ali uvijek igraju dobro. Fakat mi je zao sto ne pobjedise! Pozz svim normalnim ljudima!
For my Serbian friends \"there\'s always next year\" ;)
Administratoru J.E.B.E.M. sve živo i rahmetli. ČISTO UZ PUT !!!
kako mi je krivo što partizan izgubi, strašna ekipa, strašna utakmica, svaka im čast