Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dal to znaci da gosp. Edin Bavcic poznato ime s džambo plakata i pilićar nece imati mjesta u BH repki?
mislim da se on povukao iz repke. kaze prepusta svoje mjesto mladjima
Odlicno, krilni centar i bek suter - tacno ono sto nam nedostaje. Jos dovesti Amerikanca nekog na poziciju 1 ili 2 - i totalno smo popunjeni. Nadam se da ce se Kuzmic zaista odazvati.
Cisto sumnjam da ce izabrat BiH prije Srbije, mozda ovaj iz Italije
tuzlak je to :)
@šaran ja sam siguran da ce igrati za Srbiju, samo ako oni budu htijeli.
Treba da igramo odbranu detroit pistons a napad lejkersa iz doba magica i ajzeje tomsa.I prvo mjesto 100%
Odlicno, krilni centar i bek suter - tacno ono sto nam nedostaje. Jos dovesti Amerikanca nekog na poziciju 1 ili 2 - i totalno smo popunjeni. Nadam se da ce se Kuzmic zaista odazvati.
Obadvoica ce igrati za BiH. Sto nebi igrali kada su iz BiH. Ovo nije pitanje.
Svaki talenat i dobar igrac su premija za nasu reprezentaciju.
A sto ne bi dosli. Malo koja reprezentacija je uspjela da onako lijepo dobije Litvaniju I sa poprilicno losim rosterom upise tri podjede na EP. Sad jos dosao Dusko Ivanovic koji je jedan od najcjenjenih trenera u Evropi I koji ce sasvim sigurno I te kako pojacati nasu reprezentaciju sto svojim kvalitetom sto sasvim sigurno izborom najboljih.
nedamo bavčića ni za bryanta
Hoce,hoce ako ih srbi ne budu htjeli bit ce daj sta das.
E to se zove simbolika , Bosni je u Mrkonjic-Gradu vracena drzavotvornost, a sad ce i covjek iz Mrkonjica igrati u reprezentaciji BiH.
E ne moze...hoce da ih uvale umjesto Bavcica...malo morgen
Treba nam svježa krv. Klupe bez ovakvih pojačanja nećemo ni imati osim na poziciji petice.