Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, ovako. Mrzili ga ili voljeli (a svaki hejter treba stati pred ogledalo i pitati se: da li sam ja ostvaren covjek?), stvari stoje ovako. Juka je veliki patriota, u Raptoru koji vozi su mu ljiljani, slavi svaki drzavni praznik, pomaze mnoge finansij. Nakon jako teske povrede i komplik. operacije, vratio se, i odigrao sjajan zavrsetak prosle sezone. Dok se Mirza slikao po jedrenjacima i okretao bekane, Juka je cijelo ljeto individualno tzenirao, smrsao je 16 kg i spremniji je nego ikad..
isto ovako je motivisan i kada igra u nasem dresu... ma...
A svedi samljeli Gruziku 73 60 , joj ocemo se isprovaljivat . Harun je dovodio imena na klupu igraci nisu tu sad eto ko dosla ova dva onaj sto nije znao da nece moc igrat sa Njemackim pasosem , njega vise necemo spominjat i sad Mulaomerovic trener . Brao Burkicu , cist nam je savez sad
Haruna istrazuje SIPA jer je bio uspjesan ko i Fahro haha
Tajna je u tome što sluša Nedeljka Bajića Baju. :)
Ko je taj?
Mislim da nisi toliko glup da ne znaš ko je Baja.
hocel' bit' lider?
Čini se da i mentalno postaje bolji, mislio sam da će naći nekog novog Mahmutovića, ali haman je bolja situacija. Sve najbolje Juka brate, aBd da se možemo hvaliti najboljim igračem pod košem u regionu, a zašto ne i u Evropi!
@NEBESKASRBIJA1488 Hajde da si rekao pored Gobera, Valančiunasa, Gortata...ali ti tvoji što si nabrojao su objektivno lošiji od Jusufa, jedino bi mogao Jokić ući u neko poređenje, ali njega zezaju fizičke predispozicje i on je po meni više četvroka nego petica.. Sa onakvim tijelom naravno da se nikad ne može u NBA nositi sa likovima kao što su DeAndre Jordan, DeMarcus Cousins i sl..