Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 koševa- zapažena uloga, na čemu je ovaj novinar?
Gladao sam utakmicu Mirza je odigrao odličnu odbranu Entoniju koji je preko njega postigao samo 4 poena.Odbrana više nego dobra,skokovi takođe nije ni šutirao puno.Procenat šuta takođe bi trebao biti dobar.
bitno je da Mirza konacno ima minutazu.
u timu popularnih mrezica dajte ljudi...
Da mi je samo mjesec dana bit' trener Netsa. Od igranja košarke kao dijete, sigurno bih znao napraviti par akcija, a rezultati bi bili bolji, nego u Kida. Patriotski bi Mirza igrao cijelu utakmicu, a ja bih se finansijski obezbijedio za cijeli život.
U sportu je poraz i pobjeda sastavni dio igre jarane ti samo nastavi sa igrom
Bravo Mirza..a Netsi su nekako slabi..
Slabi? Najgori,ekipa koja svaku tekmu na poluvremenu ili kraju ima -20:D
Za Netse je i A1 liga prejaka