Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tea i Mirzu je uzitak za gledati. Kako ovaj covjek dijeli asistencije, nesto ko Ivano Balic u rukometu. Ljepota sporta.
Teodoslic je dobar kosarkas. Dao je fin kommentar za naseg Mirzu. Sta jos treba?
pitao bih te ja Djordje da za BIH,igraju Begic,Preldzic,Omic kako bi se vi proveli,i sa ovakvim problemima redovno deremo Crnogorce i Hrvate,al bi vam porucio cuvajte se najboljeg igraca na balkanu,zabit ce vam 30 koseva on je Big M...
Teodosic pokazuje postovanje prema protivniku ma kakav god on bio i to je vrlina i nikako mana. Ako bih se ja pitao Teletovic je daleko ispod nivoa Tea. Igra li Teletovic u NBA ili samo greje klupu? Za Srbiju postoje indikacije da ce nastupiti par igraca iz NBA (Milicic, Radmanovic, Pavlovic) mada to nije pametna ideja treba dati priliku mladim snagama. Uostalom iza Srbije u proteklih 20 godina stoje medalje koje BiH nece osvojiti dok bude postojala. :) Moja procena ishoda grupnog takicenja: 1. Srbija 2. Litvanija 3. Crna Gora 4. BiH...
što bi rekli ameri za Mirzu, Big M, MTV, MT3 ima da vas održi lekciju na svjetskom prvenstvu http://www.youtube.com/watch?v=QOtAuwVLtXs
Ovoga puta cemo brisati parket sa njima... PS: ne treba losiji komentarisati boljeg vec obratno...
sta jedan olinjali smrdaljski prevarant ima komentarisat covjeka koji je bio u 5 najboljih kosarkasa Eurolige? i mi sami sebe degradiramo u PM.... teletovic bi treb'o njega analizirat i komentarisat.
NeZnam sto su se svi raspisali o Teletovicu kad Teletovic nece ni igrati na europskom prvenstvu. NBA ljetne lige se igraju citavom duzinom priprema, a i da se recimo i ne igraju, za osiguranje Netsima Harun Mahmutovic nece imati platiti Netsima. Ljude ne treba paliti, Mirza ce opet igrati za repku na EP 2015 kad mu istekne ugovor, ako ne potpise novi.
Da li vama jedan Milos Teodosic lici na plavog slavenskog Rusa?:D Karakteristican primjer da su genocidasi nastali od Turaka! Ipak je osunecena kobasica filovala 500 godina srpsku sarmu.
I? Kao da je Lebron dao neku izjavu o Teletovicu pa da je vazna vijest za objavljanje. Mirza igra u NBA, Teodosic u CSKA. To dovoljno govori.
ma dzaba mu sve kad je srbin i ne pere guzicu...fuj!!!