Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da se svima naguzimo, nek nas izjebu bez ikakvog otpora. A dajte više u pi**u materinu. Ugasite sve reprezentacije.
@azem Žoc je ime u svijetu košarke , ali nama treba neko da se uči na reprezentaciji kao i do sada. Ono, kad nigdje ne možeš naći angažman, možeš kod nas u reprezentaciji.
Malo sam citao,i gledao, poenta je zbog rasporeda utakmica,nije njemu problem dati te injekcije,ali ih isto tako mora dati i u povratku,a odma nakon povratka sutra dan je utakmica,a da to izadje treba dva dana,jer se krv razrijedi,i ne bi smjeo igrati protiv Švedske,jer da dobije udarac,ne bi mogao zaustaviti krvarenje,tako da ima logike ovaj ne odlazak.
Velika svetska zvijezda sa mnogim titulama i trofejima nemere da igra mrsko mu...princ...slab je on cojk a ni košarkaš nije bozna Šta. ..izgubiće i snjim i bez njega...zato nije ni važan. ..
Nama fali još 4 jaka,,ali .jaka igrača ,,i ako bi se plasirali na EP,, sve ovo je sprdačina,odnosno ,,isto stanje,,jedan ode drugi ,dođe,,i sve u pet deka
Opet hejtanje ... pa dokle vise sa hejtanjem. Shvatite vec jednom da smo drzava sa VEOMA SLABIM sportskim kolektivima, sa veoma slabim reprezentacijama. Ne uzdizite se vise nego sto mozete. Gori ste vi koji se nafuravate svaki put iznova, ocekujuci velike rezultate od jedne drzave koja ne moze da obezbijedi hotel 2 dana prije utakmice vec ovako na vrat na nos salje ljude, maltene iz aviona na teren da idu. Nisu ni sportisti roboti, imaju i oni metabolizam, dobre, lose dane..
najvažniju utkamicu propušta. bolje da igra ovu a propusti sve ostale
Po meni ovo je pametna odluka. U Rusiji mi gubimo svakako i sa Teletovicem i bez njega.
Ocito je da je nasa kosarka dotakla dno, da sada unaprijed upisujemo poraze. Do sada to nikada nismo radili. Uvijek je postojala nada. (sva sreca pa nikad nismo dosli do amera). Koji ba rizik? Ne poznajem njegovu bolest, ali lik se bavi vrhunskim sportom, a ne bocanjem. Prema tome da je toliko bolestan, onda ne bi mogao ni igrati. Sada se sva igra zasniva na Nurkicu. Sa Mirzom su barem mogli podijeliti teret. Ovako pisi propalo. Barem recite raji istinu. Nismo toliko blesavi.
Mirza, kako putuješ po Americi svaki drugi dan po više sati??
U Americi najduzi let traje oko 4 sata.
ovo stvarno postaje smiješno.....
Sve je ovo zakuhao Harun Mahmutovic. Kadetska reprezentacija je namjerno lose igrala i ispala u B diviziju (nece valjda opet biti prvaci), seniori namjerno gube pripremne utakmice, Mirza nece da igra, garant ce i Juka otkazati, Djedovic je samo zbog toga promijenio drzavljanstvo. Alex Renfroe bojkotuje zato sto cuveni NBA igrac i postovalac Bajine muzike Jusuf Nurkic ne moze da igra povrijedjen. E bas neka su ga otjerali iz saveza, sad nam je mnogo bolje stanje. Za godinu nece ni postojati.
Ovoj košarkaškoj repki isto ko da je neko sihre poturio
Sta sad zakeras, nema ti vise onih zla Mahmutovica i Stojanovica, koji su ostavili pustos u Savezu.
cirkus od igraca daleko mu do rusije..a unutar amerike putuje vise u ligaškim tekmama..pišaj ga
Kako je doš'o iz USA, ako ne može putovati duže od dva sata???
Nisi procito cijeli clanak. Ima problem sa rasporedom utakmica. Mogao bi on otic u Rusiju i tamo prespavati cijeli dan, da ne igra. Koja je onda poenta odlaska?
Mirza, ispravna odluka, daj sve od sebe u narednim utakmicama! Svaka cast takodjer, sto ste iznjeli sve cinjenice za koje smatrate da ne bi trebao ici. Vidimo se na narednoj utakmici, a ovu cemo ako Bog da pobjediti! Samo pozivitivno!