Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varda solidan kao i uvjek, Teletovic me uvjek zna iznenaditi ali je jucer bio izvanredan suter, pogadao je od 8m daljine a njegov protivnik ga pokusavao lijepiti. Nezaustavljiv. Djedovic fenomenalan! Steta sto Barac ne igra sa nama, ali sa njima i jos nekoliko slovenackih ili turskih bosanac, imali bi izvanrednu reprezentaciju.
dobar je bio i djedovic, ima index 32, mozda bude mvp kola. to bi bilo super jer je proslo kolo mvp bio varda
daj ba obara rekorde trica svih vremena i postize po koji put hrpu poena kupite ga u nba, kad vidim kakav sljam kupujete , kupite i mirzu, zasluzio je rezultatima.
Ja mislim da je zasluzio nagradu Sportista godine (fenomen).... nezz da li se slazete samnom ????
sta je ovo samo jablanicani na sa-x , vaha i mirza . svidja mi se
Bravo Mirza!!!!
3,3,3,3,3,3,3,3,3 mashallah