Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E mij Taletovicu, a mogao si karijeru napraviti u KK "Bosna", do sada bi mozda I jednosoban stan na Stupu dobio, I Hunday-a Accenta na 60 rata nez kamata...!..sam si pao sam se ubio! :)
Hahahaahaahhaahahahaha :-)
Stasava u klasu. Bravo Mirza.
Teletoviću,svaka ti čast ! Kad radiš onako kako treba i kad daješ maksimalno sve od sebe,slijedi upravo ovo ! Svaka čast !
Rutinski! Aferim :)
kao prvo Drag mi je Mirza maximalno ali moze on puno bolje. u predzadnjoj tekmi 0 poena, zadnjoj isto skoro puša a kako gledam bogdanovic je skoro isti sto se tice trica. Mislim da nije ovo neka sreca za mirzu kad vidim da bogdanovicu daju 37 minuta a Teletovic dobije 20+- (predzadnju 12 minuta). Tako da mislim da nije ovo sve u dure sa hvaljenjem. samo nek on nastavi i moze puno bolje.
E moj Teletovicu , jesi li vidio sta nam uradi nas Pape ? Postavio stopere ta igraju u napadu, golman nam igra umjesto Dzeke, bekovi nam otisli u aut, a centarfori su nam bili oni koji nikad nisu presli centra. Pape je napravio Bosansku salatu na terenu. Svega ima samo rezultata nidje.
kad nas vec nece u reprezentativnom fudbalu, valjda ce u kosarci.... sretno majstore!!!!!
kralj...koliko god je veliki igrac jos je veci karakter ..
Mirza je naš najbolji sportista, samo naprijed legendo!
gospodin! respect
deri mreže po Americi...
Ja mislim da je i Mirza razočaran sinoćnjom utakmicom. Sve najbolje želim!