Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki Mirza Teletovic...
TOOOOOO PASAAA MOOOOOJ!!!
Čovjek koji se zove Mirza ne može da ne zna igrati košarku:) Želim ti puno uspjeha i u klubu i u reprezentaciji i da te povrede zaobiđu.
Veća je faca od Džeke!
Jesi li ti prirodno talentovan ?
hakeem,kareem,shaq....mirzet je samo jedan u nizu velikana
Opet su muslimani poceli da se furaju kako imaju sada i NBA zmaja, a dozivjece bolno otreznjenje kada shvate da ce njihov ljubimac ove sezone odigrati 5 minuta u NBA ligi sveukupno! :)
mirza kralju, sada se americki komentatori da gocore u onom stilu tvog starijeg velikana \"jos jedan kos delibasica\" i tako je rahmetli kindze sicao obruceve kosevima, njegov mladji imenjak ima pred sobom blistavu karijeru da napravi ukoliko bude uporan i igrao srcem ostavljajuci srce na terenu i ualagao amximalan trud u svoju igru doci ce do zeljenog cilja da ostavi dubok trag u nba ligi, i da otvori vrata drugim kosarkasima iz bih to je na koncu njegova misija kao sportskog ambasadora nase domovine. Svaka cast mirza majstore nosio su repku skup sa zackom u kvalifikacijama, moram reci da sma impresioniran tek 3 utakmica a 18 poena pa sjecam se novitzkog nije ga bilo u citavoj debitanskoj sezoni nigdje tek je kasnije nakon stecenog iskustva poceo da igra dobro, slicno je i sa le bron jamesom njega nije bilo prvih 5 sezona nigdje a onda je eksplodirao i sada je to sto jeste, za sve treba vrijeme i iskustvo rutina sto se kaze sretno mirza majstore
6/17 teletovic 10/17 pierce a mirzi je ovo treca utakmica tek sta gledate sut i vec s.er.e.te nesto, neznalice
5/17 šut, odlično, nema šta...
Sve je to super, ali niko ne spominje da je sut iz igre 6 od 17 sto je poprilicno los omjer, ali vjerujem da ce tokom sezone i to popraviti :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA KOJA LJEPOTA ... SVE JE NA SVOM MJESTU .... BAR NA TRENUTAK DA NAM JE SPORT NA VRHUNCU
Mirza ce biti sve bolji i bolji, samo treba napomomenuti da prva petorka Netsa nije igrala... a ovi sa popisom,ako napisem da sam Hercegovac,hocu li biti Hrvat? prekinite s tim porukama na ovakvim mjestima...kada treba piti ili bludniciti,onda ste ateisti,a kada treba mrziti,onda ste svi vjernici
Mirza legendo, pokaži Amerima da se i ovdje, pored vrhunskog fudbala igra i vrhunska košarka, i da nam je to tradicija. Uvijek smo imali vrhunske sportiste koji su oduševljavali svojim talentom širom planete.
Ispravka vaseg teksta,rezultat je bio 96-96 i nad mMrzom napravljen prekršaj,dao prvo bacanje a drugo promasio,ostalo par sekundi ali boston nije dao kos.Samo da vam kazem da ima nas sto pratimo NBA uzivo.
Zamka popisa stanovništa za Bošnjake: Onaj ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"ostali\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - BOŠNJAK. Jezik naš je - BOSANSKI JEZIK, a ne bošnjački jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali nacionalna manjina. (podijeli ovaj status)
Bravo majstore, svaka cast. Odlicna igra naseg Mirze i vjerujem da ce on sve bolje i bolje igrati kako sezona bude pocela. hoopsuniverse.net