Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Mirza ponos drzave! Svaka čast majstore!
sada mora iskoristiti šansu za buduće utakmice dok je pola tima povrijeđeno... pruži li još 2-3 dobre partije u kontuitetu mogao bi imati solidnu minutažu.
Tako je Mirza .. samo rokaj i ne gupi samopouzdanje. Uskoro ces prestici sve te americke cirkuzante u svim kosarkaskim parametrima.
vjerovatno je promasio zadnja 3 napada sa pola centra, pa video ne prikazuje
Gledo utakmicu i uzivao. Gledam skoro sve njegove utakmice. Mirzi samo treba da ima "radnu temperaturu" i nema problema. Ima sve fizicke predispozicije da postane legenda, a usto jako brzo razmislja. Gledamo te ponovo u Hustonu. Kad si vec tamo lansiraj koju dalekometnu raketu. Sretno i bericetno.
BRAVO MAJSTORE !!!!
teletovic ponos nacije
dvije tekme za redom minutaza preko 20 min , svaka cast majstore !
Bravoo !!! :D
Svaka cast Majstore
Pa šta radi čovjek ! :D.Bravo Mirza svaka čast !
Jos samo da Spaha skonta da ne mora sve kršit u šesnaestercu i svaku frljoku ganjat, biće to uspjeh.
Skotno je da ne mora pucat sa polovice terena, već da možda mirno i prići liniji za tri poena, i odmah se vidi napredak.
Tata,kako lijepa vijest !!!!!!
mirzaaaa, sa parkingaaaa!!!!!
Svaka čast Mirza, samo naprijed!
Svaka cast Mirza! Djavo si!
to miki, popravio si mi dan !! samo naprijed !