Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zna i Mirza da su ove dvije utakmice lose bile,nije samo i do njega bilo,nego do i suigraca,nisu mu davali dovoljno lopti,a nije ni imao otvorenih suteva,sa druge strane od polovine sezone ima prosjek 15 poena po utakmici, i u čitavoj sezoni 11 po utakmici,on je strašan igrac,veliki igrac,i dovoljno se dokazao,kao što sam rekao ranije nekad ide nekad ne.Posteno ove dvije noći su bile lose,ali ima igrača koji su još bili loši ove dvije utakmice,ali mi gledamo Mirzu i za ocekivat je da nekad neće sut.I neka ne serum ovi papci što ne prate košarku, a ovdje komentarisu,kakav je ko igrac,i koliko je dobar,jer je Mirza masina.
@shadow1 Da dodam a da ne mislis da sam papak koji sere da je mirza najkonstantniji igrac u svojoj ekipi sa ucinkom. I sve sto znamo koji ga prate da mu ne treba medijska paznja kad mu nekad ne ide. Bit ce bolje jer mirza moze i zna a za nasr komentare ga libo racku jer je mirza king.
Kao prvo veliki sam mirzin fan. Ali 5 poena nije dobar icinak a pogotova 2 poena iz prosle utakmice a natocite poslije one gdje je osigurao pobjedu. P.s. a ako poeni nisu sve onda treba imat 20 skokova ili 15 asistencija 7 blokada
Vrati se ti u Europu nema od Amerike hljeba
Mirza traži iduće godine bolji klub,ovaj je katastrofa,sebicna ekipa,sinoć u drugom poluvremenu lopte nije dobio,samo je jedan sut opucao ,ali sve u svemu odlična sezona za Mirzu,i očekivati je da nekada ne ide.
Ja sam ga gledao samo prvo, sreca nisam dalje, nije dobio bas puno lopti, ali u odbrani vrlo solidna partija
@Korektorrr IDE U SPARSE....OVE SARAJEVSKE!