Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je dobio vecu minutazu Netsi poceli da pobjedjuju.
Vidim dežurni kritičari se nešto uzvrpoljili a nemaju pojma o NBA niti prate. Da su gledali vidjeli bi da su Nets sa Teletovićem imali 13 poena prednosti 3 min do kraja ali onda "pametni" Kidd stavlja ohlađenog Piercea i Garnetta i skoro izgubi utakmicu. Mirza nije dao poene ali je odigrao solidno. Starteri u 3 min 4 četvrtine skoro prodali utakmicu. Ali va-no je davi ujutro "pratite" rezultate. Gledajte utakmicu pa komentarišite.
Meni žao što ne izgubiše. Jer tačno im je to trebalo. Dok je Teltina igrala rezultat nije dolazio u pitanje. Da je bilo još 30 sekundi izgubili bi 5 razlike nespobnjakovići nemotivirani a Kidd bi dobio nogu.
U turbinu iz jablanice si uvjek dobrodosao
Dosadni ste više s ovim vijestima! Ispade da tim pobjeđuje kad Mirza ne igra!
Pocni se baviti manekenstvom kao i tvoj drug Dzeko! Ako "ljepotan" Dzeko uspjeva u manekenstvu ti ces usjet duplo vise!
Pusi ga klocu ofucani,mirza je igracina,a ti uzmi ubij pa se pistolj....
glupi trener je konacno svatio da pokusa sa MIRZOM koji je vrhunski odigro odbranu u kojoj imao 9 skokova i utakmica sa najvecom minutazom kojom je odigrao i samo treba naglasit da ga je zamjenio u 4/4 dvije minute pretinu MIRZA SAMO HRABRO
cim upise poen il asistenciju, izgube. a vako bez poena, dobiju!!!
Samo nek se igra, pogodit ćeš, polako ;)