Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći favoriti u našoj grupi Makedonci??? Otkad je Makedonija bolja od Litvanije, košarkaške velesile koja dominira ovim sportom otkad znam za sebe?
Litvanija ce ovo prvenstvo pregaziti kao plitak potok. Jedna sjajna generacija je sada tu.
Od kad KLlix pravi racunice eto od kad
ako pobjedimo sve utakmice do finalne,idemo direktno u finale...:D
...a ako mislimo pobijedit' ne smijemo izgubit'. :))))
http://www.cestitkeza.com/
realno sanse BiH su minimalne, realan redosled u grupi je Litvanija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bih, Letonija...po procenama svih strucnjaka zbog nove lopte ekipe koje se oslanjaju na sut ce losije proci, realno je da prvenstvo osvoje ekipe koje igraju dobru odbranu kao Francuska ili Grcka, Bih ako prodje prvi krug ja cu loptu da pojedem...Aca Trica pojma nema
Da prodjemo grupnu fazu i doguramo jos dalje aBd...
Barem do finala...
sretno divovi
Zmajevi***
Sretno Zmajevi !
zar ima neko gori od nas???
zasto niste objavili raspored utakmica
pise ti u tekstu raspored utakmica grupne faze za nasu reprezentaciju. Prvo protiv Latvije, Srbije, Crne Gore i Makedonije.
Ostaviti srce na terenu i rezultat će doći. Idemo zmajevi, vijeme je za BIH!
Sretno momci! Da napokon prođemo dalje! Ovaj tim to može, samo igrajte muški i bez treme!
Sretno Acini Zmajevi !!!