Joakim Noah
0

"Spremni smo šokirati svijet"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U subotu navečer kreće doigravanje u NBA ligi, a prvi će na parket košarkaši Clevelanda i Chicaga. Prvi su ostvarili najbolji omjer u kompletnoj ligi, a Chicago se kao posljednji ubacio među osam najboljih na Istoku.

Sve do posljednjih utakmica se nije znalo tko će kao osmi u Istočnoj konferenciji igrati u doigravanju. Borili su se za to mjesto Chicago i Toronto, a Bullsi su pobjedom kod Charlotte obranili poziciju i dobili u prvom krugu za suparnika Cleveland, momčad predvođenu LeBronom Jamesom.

"Imaju Jamesa, ali nemaju previše drugih igrača koji mogu dokrajčiti suparnika. Znam da bi naša ukupna pobjeda bila apsolutno iznenađenje za sve, ali mi smo spremni šokirati svijeti", riječi su Joakima Noaha, važnog kotačića u redovima Chicaga, koji je nastavio:

"Niko u niti jednu seriju doigravanje ne ulazi kako bi izgubio. Iako imamo preko puta jakog suparnika, vjerojatno i najtežeg, nećemo odustati u niti jednom trenutku. Spremni smo za borbu i znam da će ovo biti itekako zanimljiva serija. Uvjeravam vas da ovo neće završiti u četiri ili pet utakmica."

Spomenimo samo da su u osnovnom dijelu sezone obje ekipe dobile po dvije domaće utakmice.

NBA