Policija locirala žrtvu
0

Jokićevom bratu dozvoljeno da dođe na narednu utakmicu Denvera iako je šakom udario čovjeka na tribini

H. H.
Strahinja Jokić (Foto: Twitter)
Strahinja Jokić (Foto: Twitter)
Strahinja Jokić, stariji brat slavnog košarkaša Denver Nuggetsa Nikole Jokića, zasada je prošao nekažnjeno nakon što je šakom udario čovjeka na tribinama tokom utakmice play-off serije protiv Los Angeles Lakersa.

NBA liga je pokrenula istragu nakon što se pojavio snimak na kojem su Jokićeva braća ušla u žestoku raspravu s jednim navijačem, a sve je preraslo u fizički sukob.

U jednom momentu, Strahinja Jokić udario je nogom i šakom navijača s kojim se raspravljao, a sve u prisustvu Nikoline supruge Natalije i kćerkice Ognjene.

Ipak, za sada je prošao bez kazne, što znači da može prisustvovati narednoj utakmici Denvera i LA Lakersa ukoliko se za to odluči.

Istovremeno, TMZ Sports otkriva da su policajci locirali čovjeka kojeg je Strahinja Jokić udario šakom u lice, ali nije poznato da li neimenovani muškarac želi da podigne tužbu.

Nikola Jokić se još uvijek nije očitovao o svemu, a Denver trenutno vodi 2:0 u seriji protiv LA Lakersa uoči treće utakmice koja se igra u petak ujutro po našem vremenu.