Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vas stid sto pisete o utakmici Siroki - Igokea kao da je Split nasa domaca ekipa pa uvijek u prvom planu? Znam da ste vjerovatno kopirali clanak s nekog hrvatskog portala ali obezvrijediti takav uspjeh jedne domace ekipe je bas zalosno. Dabogda vam se sator zapalio kad budete imalli tu klix noc opijanja na Holiday Marketu, fuj.
kako mi je drago kad Široki od svega 30.000 stanovnika pobjedi Beograd s preko 1.500.000
siroki je moj klub i ponos hercegovine.......vi koji pljujete po sirokom nema smisla,to radi ljubomora bolesna i to nije korektno...trebate skinuti kapu jednoj maloj sredini i velikom klubu...a i vi sto pljujete po bosni nije ok,bosna je ime,bosna je klub al sto gore vlada kriminal i osobni interesi nije kriva bosna...kad dodje ako dodje pravna drzava i zakon mislim da ce bosna biti bosna al sad je nema i nmoj te pljuvati i mrziti siroki sto je tako.....budite ponosni na ponos hercegovine i ako ste bosanci.........
BRAVO IGOKEA!!!
"JEDNE POBJEDE PROTIV PARTIZANA", pišeš ti? Široki je više puta na Pecari pobijedio Partizana, jednom s čak 25 koševa razlike. Da nije bilo sudaca pobijedio bi i ove godine u Beogradu. Široki nema kompleks "veličina" tipa Partizan, već je bezbroj puta pobjeđivao i njega i Zvezdu, Olimpiju, Cibonu i slične. Male klupčiće tipa Bosna neću ni spominjati, oni i tako služe kao predjelo.
............a ubogi, zaduženi, izgladnjeli i nesposobni košarkaši propadajuće Bosne stradali u Posušju. Bravo Posušje, vama pobjeda, a Bosni utjeha da je 1979. bila prvak Europe.
Sta bi bal.ije zante o kosarci..pogledajte malo tabelu ove lige pa mi kazite gde se nalazi jedna potur.ceni klub.. na prva tri mesta srpski klubovi :-) a i tako ce ostati i do samog kraja..Kazete Igokea i Siroki klubovi iz BiH..hahhahahahhahahahahahha...nema te vase zastave ni u RS ni u HB niti ce je ikada biti.. Evo jos usput da se popi.sam na Bosnu i Hercegovinu...
Najbolje i najdramatičnije utakmice u državi su bile one između Bosne i Širokog. Takve utakmice fale svim navijačima bez obzira što u Široki dolaze i Partizan i Cbona . Kao navijač Bosne želim puno uspjeha BH košarci a Širokom da nađe novog Martina Vanjka.
Šta je, vraćaš se pradjedovskoj vjeri pa promijenio ime? Smiješni ste vi Sadakistanci kad se tako lažno predstavljate pa kažete kako Hrvatima ne treba TV kanal. Providni ste ko najlon.
jesi siguran da hercegbosna ne postoji. imamo svoju himnu,svoju zastavu,po cijeloj hercegbosni zastave hrvatskog naroda. stisni prdu pa ih skini.mi smo drugi svijet za vas. očito si zabijen u svoju avliju i nikuda ne izlaziš. mi smo svijet za sebe. kako ljudski tako i institucionalno iako si ti ispunjen srećom što nekoga majoriziraš.navodno. šume hercegbosne,elektroprivreda hz hercegbosna,pošta hercegbosne,još ćemo dodati tv kanal hercegbosne,i za određeni duži perid nam je cilj uspostaviti pravno hercegbosnu,jer ona realno već postoji. tješi se time da nije a znaš sam da utihneš čim bulevar prijeđeš,točnije ivan sedlo. nema među al zastavu ima.
Prvo Igokea je klub iz BiH.Kao drugo,ona je lider ABA lige.Kako onda mozete prvo staviti da je Split izgubio od lidera.Logicnije je napisati da je lider pobedio u Splitu a Siroki pobedio Partizana.Ne treba Hrvatima tV na hrvatskom jeziku kada ima ovaj portal.
ŠIROKI BRIJEG!
Krepana tzv herceg bosna ne postoji vec dugo vremena da podsjetim pogane škutore
igrali po dva Hrvatska kluba i po dva Srpska,čak su i pobjede su fino raspodjelili
mostarac svaka čast. kk široki i zrinja ponosi hercegbosne
jeste maloumni! široki je "uspavan" na početku sezone kao i uvijek ali na kraju je uvijek među boljima i prvak BiH skužite ovo:prodali su najboljeg igrača ne samo Širokog nego i u ABA ligi (koji igra za reprezentaciju HR) prodali su ga u Izrael za masnu lovu,trener im je dao ostavku jer nisu dobro počeli,a kapetan Širokog otišo u HR,,,sad se sve promjenilo ali na bolje,to dokazuje večerašnja pobjeda... od onih masnih para kupili su 2 amerikanca koji su večeras bili sjajni,imaju novog trenera,a i kapetana... sve u svemu Široki će bit na vrhu gdje mu je i mjesto bar što se tiče prvenstva BiH,,, a meni kao Mostaracu,ponosnom Hercegovacu je to veoma drago...
Hocemo KK Borac dogodine u regionalnoj ligi! Borac, Borac, Borac slavimo, Borac, Boirac, Borac volimo