Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Špancii! JEDNA SI JEDINA!
Zaista divna himna, od melodije do teksta. Trebala bi se pokrenuti inicijativa za vracanje iste. Ne vrijedja nikoga. Vise me ova nova uvrijedi, a da u sebi ne sadrzi ni jedno slovo.
doDICK na aparatima :)
Nazalost ova himna nije dobrodosla na 75% teritorije Bosne i Hercegovine.
Nazalost ova himna nije dobrodosla na 75% teritorije Bosne i Hercegovine.
himna je po mom misljenju svima prihvatljiva, nikome uvredljiva, govori o prirodnim ljepotama i nimalo uvredljiva, cak kaze tisucljetna sto je hrvatska rijec. al problem je taj sto je bosnjacima i bosancima ona draga, sto je osnovni razlog da se ne svida hrvatima i srbima...
Zemlja nasih pradjedova bravo za himnu huraaaa bas mocno zvuci 💪💪💪💪
Za 20 godina Bosna postaje nacionalna drzava Bosnjaka i vracamo zastavu s ljiljanima kao i nasu pravu himnu "Jedna si jedina". Ovako ce izgledat stanovnistvo: 65% Bosnjaka, 24% djikana, 8% skutora i 3% ostalih.
Za 20 godina nece biti Bosne i Hercegovine ali ce se iz nje izroditi tri nove drzave.
Naježio sam se! Prva i jedina himna Republike BiH, uvijek će biti himna onih koji ovu zemlju smatraju svojom domovinom i nikad neće biti izbrisana iz naših srca zbog ljubavi prema jednoj i jedinoj nam domovini, Bosni i Hercegovini. A dat će Bog da ona opet bude i zvanična i da se čuje i pjeva gdje god se spomene BiH, u inat dušmanima!
REPUBLIKA BOSNA !!! ŠAE SRBI , ABD KAD TAD ĆE SE VRATITI LJILJANI I NAŠA HIMNA , A VI ĆE TE U PM , SISAJ TE GAAA BJEDNICIII
Stvarno sta smeta ovoj himni, tekst je predivan, i zasto je ne zele bosanski hrvati i bosanski srbi. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Sta je to sto im smeta, nije mi jasno. Ima li iko da mi objasni sve to?
Iskreno nista! Ali to nije nasa himna I u cemu je tvoj problem s tim?
Smeta im "od mora do Save" i "od Drine do Une", nisu tako zamisli granice "hrvatske" i "srpske" polovine Bosne haha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A lijepa pjesma.
Mirkovic pjevao himnu ako sam dobro vidio
imali su priliku čuti himnu koju veliki broj bh. navijača rado pjeva prilikom intoniranja trenutne himne. ------------ ovo da nije tuzno bilo bi i smesno Eto,...imali su priliku cuti himnu,..ali koju "veliki broj" navijaca pjeva aaaaaaaaaaaaaaa.....hahahahaha
..a onda vrhunac" "trenutne himne" aaaaaaaaaaaaaaaa..hahahhhahahahahh....udisaj...hahhahahaahah
Kakav god tekst da stave oni tamo ce biti protiv. Smetalo bi i kada bi bilo trala la la la...
Ni kršćani ni hrišćani nisu sigurni koji dio teksta im smeta ali ipak im smeta jer je naređeno da smeta pa neka im i smeta.
Pitanje za bosanske pravoslavce, srbe, hrvate, za sve one kojima smeta ova himna: Sta vam tacno u tekstu nije dobro, ili sta vas to tacno vrijedja ?