Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravilo glasi da pozivnice dobiju isključivo jake i poznate košarkaške zemlje a onda i financijski moćne košarkaške države!Pogledajte pozivnice za prijašnja SP,pa će vam sve biti jasno!!3 Euro selekcije će dobiti pozivnicu,a to će biti Rusija,Grčka,Italija ili Turska,teško će pozivnicu dobiti Nijemci ili Izraelci koliko god da su bogati!Onu još jednu pozivnicu za vanevropskog učesnika SP će dobiti Brazil,jer Brazil ima jako dobru repku sa dosta poznatih igrača u NBA ligi a i po Evropi!
Kad smo otišli u fudbalu, trebaju nas pustit i u košarci da se igramo...
Pa ako se FIBA bude pridržavala pravila onda imamo dobre šanse da dobijemo pozivnicu.Naime, jedno od pravila glasi da pozivnicu trab da dobije zemlja u kojoj bi se time podstakao dalji razvoj i napredak košarke.A ne treba ni spominjati šta bi za našu košarku značilo da nakon europskog učestvujemo i na svjetskom prvenstvu.Samo bojim se da će novac i ovaj puta odigrati glavnu ulogu a tu smo onda "donji".
Nadaj se najboljem, ocekuj najgore!!! Nesto nisam optimista!
Jeidni smo se posle grupne faze kuci vratili sa 3 pobjede. Zasluzili smo da idemo na svjetsko.
Možda baš nas odaberu...zanimljivo je svima gledati kako se ubacuje s parkinga ;)