Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi moroni.
Zamisli ovo isto radiš u Sarailabadu ili Zenici - kad god krene napad protivničke ekipe ti pustiš himnu takozvane BIH i mašeš zastavama takozvane BIH. Verovatno bi ti sudija rekao da ne mogu da se puštaju reklame za Vartu svakih 15 sekundi.
Nista cudno za Turke.
Dokaz da Srbi imaju turske gene.
rahitićari ljubomorni ocami
@bullevariskustva..bolest teška me uhvatila, rakiju pijem, guzit ne mogu, mali mi pa i ne smijem, samo glabat onog bez kožice smijem..
Pa to je i smisao gostovanja, zastrasivanje, ometanje i slicno. Naravno bez fizickog nasilja u tome je bit. Sve se u balet pretvara.
To je pravo sportsko ponašanje organizatora. Domaćini su znali da su mnogo bolji pa nisu imali nikakvog razloga ometati protivnički tim.
Sve cisto kao suza
Seljački fazini. Izbaciti sa takmicenja.
Sta je ovo cudno? Pa jeste li ikad bili na "dvoranskoj" utakmici...Ne upada nista u teren,a zvukovi su dozvoljeni.
Kakvi zvukovi?
Nije dozvoljeno nikakvo pustanje muzike, navijanje i sl. s javnog razglasa na utakmicama.
Ma dragi bulevar tise malkice zaxebo tad si u zastavi zvezde kospice prodavao pa znas koliko si se danima falio da si taj dan klepio dinara :-) :-)
Turci najpoganiji narod a Turska najpoganija zemlja
И узгред, нешто овако одвратно је могла организовати само просрпска турска фашистичка банда. Ко не зна шта је Герника, нек погледа у рјечнику, прије него удари минус. Пу Турци!
Је ли ме понављаш ко папагај или ниси шватио шта сам хтио да кажем? Је ли ме понављаш ко папагај или ниси шватио шта сам хтио да кажем, без жеље да генерализирам ни Србе ни Турке?
Sjeca li se ko nogometne utakmice sa srbijom kvalifikacione mislim, bio je ovaj koroman glavni lik i ti si bulevar bio tamo.. topovski udari i to... jedva se ziva glava izvukla... tojeto mislim taj cod!
Kako nisam bio tamo? Žandarmerija je jedva zadržala braću iz Prelepe i Večne Republike Srpske da ne rastrgnu SDA tallibane tamo na licu mesta. Najbitnije, Kežman vam prcnuo golčić i toliko o tim kvalifikacijama.
Ma nije to nista spram transparentima - noz, zica Srebrenica- naravno sramotno je i to sto su Turci radili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije bivša reprezentativka Bosne nego Bahama.
Delije, gledate li? Kad K. K. Bosna povrati staru slavu ovako ćete nas dočekati.
Nisi ti KK Bosne na mapi vidio
Jesam u Skenderiji.