Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, najvažnije je dići cijenu igračima Igokee. .ebo te onaj koji te tu postavio, ta je selekcija jednom bila prvak Evrope.
Objasni tu svoju odluku majmune jedan, niko te ne pita čija je odluka
pa objasnio ti je,a rezultati ce pokazati da li je bio u pravu
treba napraviti Srbiji reprezentativaca..
Zanima me na osnovu kojih parametara si ti izabran za selektora, i da li uopste imas FIBA licencu da budes trener, nevezano koga si pozvao ili ne. Druga stvar super mi je kako si svog igraca pozvao za pomocnog trenera koji tek godinu dana radi kao trener, zar smo bas na to spali i nemamo strucnjaka?
A sad je jasno na njegovoj poziciji igraju dva igrača igokee, dobro sve si nam rekao, džaba što momak je najbolji mladi igrač sa nevjerojatnom statistikom
Idiote jedan nisi dao nikakvo obrazlozenje.
Dobro evo vidjecemo po rezultatu. Mozda je covjek u pravu 🤷‍♂️
za sviju ima mijesta u Reprezetaci nasa posla!?
A taj u igokei sto je kazes titulu osvojio jel igrao pored stranaca i staraca i kakav je ucinsk i doprinos dao
Sramota. Zalosno sta rade momku koji bi trebao biti nosioc igre reprezentacije. Ne pozove ga neki Ninic za kojeg prvi put cujem. Gdje je Ninic igrao kosarku?
Nije bitno gdje je igrao već da li podržava Mileta!
Ode nam najbolji košarkaš u njemačku e jest nam odluka
Idiotska izjava, nije ga niko pitao čija je odluka, nego zašto je odluka takva. Obrazloženje nikakvo. Bolje da kontaktirate savez koji je objavio da je ovaj idiot smjenjen i postavljen drugi-Bubalo. Izgleda da su se predomislili. A ovaj čovjek je evidentno želi da sroza reprezentaciju na najniže moguće grane. Ne pozvati nikoga iz Sarajeva??? Ima tu još svašta za polemike, a savez šuti.
Koja su to dva igraca Igokee ispod 17 godina? Imas igrace koji ne igraju, mozda su kupljeni od Igokee da igraju nekada za par godina i povremeno do tada. Sa druge strane imas momka koji daje 32 poena po utakmici...
Nije dobar sa trenerom Burcha, zato dijete ispasta..
Da je Đulic iz igokee možda bi i bio pozvan,ovakooo je dobio šipak.Ovi exsperti nas uništavaju na sve nacine,dokle li ce?
Ovi H i S su toliko ugroženi ali svi vole pozicije na državnoj sisi, nisu gadljivi na pare budžeta Bosne i Hercegovine al kad dođu na poziciju rade opet samo destruktivno. To je zanimljiv fenomen.
Samo jedno pitanje, a zar si ti selektor - savez je objavio da nisi?