Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJ DAMIRE, NEMAS AUTORITETA NI SEKUNDE! Ne Smijes na klupu poslati Teletovica, a on nema snage za cijelu tekmu! Odmah nogu trebas dobiti
razbise vas rusi ko hanuma fildzan :DDDDDDDDDDDDD
Vama nekim srbima je samo dovoljno reci "Dodik" i odmah se zna kakvi ste vi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odlazi smece jedno. Pojma ti nemas, a osim toga nemas ni m*da da iz igre izvedes Teletovica. Nakon ove klupe dugo ces cekati na sljedecu, siguran budi.
nije kosarka za vas-drzite se vi tuzakanja Incku i medjunarodnoj zajednici :DDDDDDDDDDDDDD
@SuaveAcecino1 Da li ja to čujem kmečanje? kmeeeeeeeeeeeeee nikoga ne možemo dobiti kmeeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Majmune nemoj Boga psovati, ako ga vec psujes, psuj ga u sebi idiote!
JOSIP PANDŽA, NOVI SELEKTOR BOSNE I HERCEGOVINE !
"Ako se ne uspijemo plasirati, ja ću prvi otići", poručio je Mulaomerović Zar ti vec nisi otisao neznalice? U svemu si prosjecan, prosjecnost je najgora osobina za ljude koji bilo sto traze u sportu.
teletovic od 300 pokusaja ubacio 4 trojke,a onaj rus ima procenat sigurno 90 %..
Bio je ovo dobar pornic Rusija-BiH.
Prvo se treba izvrsiti hitna deratizacija KS BiH i sti prije unistiti pojedine stakore z njemu i oko njega a onda divesti ljude od znanja i zvanja ako ih u nas uopce i ima pa tek onda naci selektora i on moze biti izvan BiH koji ce ovim kosmoskim zvjezdama i zvjezdicama postaviti limite da znaju gdje pod a gdje je plafon .
Pozdrav za Mulu iz Zadra.
Ti prvi trebaš dati ostavku.
34.9% 2 Points FG 46.2% 28.6% 3 Points FG 50.0% 54.2% Free-Throws 81.8% 15 Offensive Rebounds 4 27 Defensive Rebounds 35 Eh evo statistika, dakle jako losi procenti. Pitam se, jesu li posljedica neracionalnih suteva naših košarkaša koji proizilaze iz soliranja, jer nismo odigrali niti jednu akciju. Slobodna bacanja su katastrofa, ne samo u ovom, neko i u svakom mecu. Hitno novi selektor, s više, prvenstveno znanja o kosarci ali i autoriteta.
Ja mislim da Musa nikad nece postici sto je Mirza u karijeri, osim toga sto je Mirza sutao u drugom poluvremenu, svakako bi napad zavrsio nekim nemogucim sutom jer nismo imali sanse!
A Mulaomerovic volontira, teško cete naci bolje da radi za badava!
pa i ja da sutam onoliko ko mirza i ja bi nesto ubo
Moj Damire ako bogda kad zavrsite to u Svedskoj pa kako bilo jer nije vise ni bitno potrazi svom moralnom i materialnom nivou neki manji klub a repka je za tebe preveliki zalogaj koji ti ni u usta nemoze stati a kamoli da ga mozes zvakati.Dok se ti na pauzama deres i pricas ko bizon igraci ti kupe zjale pi plafonu i tribinama a ti pricaj i crtaj nekoj stvarcici
Mulacomerovic,marš iz Bosne
ljudi ja mislim da je sarajevo krivo za sve ahahahah...jeblo vam sarajevo ma ter
savez u sarajevu a u savezu sve papci i došlje jbg@acti
jeb em va ma te er sarajevo vam krivo...kaze sarajevski mediji vode harangu. to je valjda najjadniji izgovor koji je neko upotrijebio ikad ovdje a da nema veze s pamecu
Nije kriv što ne zna....a neko ga ubjeđivao da zna i može. I nije problem poraz, to je sport, porazi i pobjede su sastavni dio. ali je problem ovakvo ponašanje prema dječaku koji želi, hoće i može. E to je PORAZ!