Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recimo i da je Salley osvojio čak četiri prstena prvaka NBA lige, i to sve s Detroitom... Bravo nasem sportskom novinaru !!! Kako je on osvojio 4 prstena sa Detroitom kad je Detroit osvojio samo dva , 89te i 90te Hoce li jedan dan proci, a da ne procitamo neku glupost ovdje ? ?
Zašto svi komentarišu ako nisu gledali emisiju, cijela izjava je bila u drugom kontekstu i nema ništa kontravezno. Salley je govorio da različitim generacijama je različit igrač najbolji svih vremena. Mojoj generaciji koja je gledala NBA devedesetih godina i koja sada gleda za njih je MJ najboljih svih vremena ali generaciji koja sada počinje da gleda NBA vjerovatno Brayant ili LBJ će to biti, tako da je on rekao MJ jesete dobar ali ja pamtim Magic Johnson kao najboljeg. Ništa sporno.
@jedi knight potpisujem. dodao bih jos olajuwona i wilta chebmerlaina.
Jordan je kroz citavu karijeru imao prosjek od 30-ak koseva po utakmici a kad je on igrao bio je dozvoljen hand-checking. Danas vise nije dozvoljen, sto bi znacilo da bi MJ imao prosjek od...koliko god mu prahne
Wilt Chamberlain je postigao 100 poena a sto se Jordana tice, o njemu mogu da pricaju Kobe, LBJ, Shaquile, Lary Bird, Magic itd itd a Sally ili Susane ili kako se vec zove ovaj neki lik nikako !
Jel ko ovog lika testiro na droge poslije ove izjave.
Da jesu pistonsi derali Jordana, ali o Jordanovoj velicini govori to da je tokom njihovih dvoboja minimalno dva igraca pistonsa pratila njega a svih 5 su uvijek imali oko na njemu. ta generacija Pistonsa sa sjajnim trenerom Chuckom Daleyem je bila problem i za fenomenalne Lakerse a kamoli ekipu u kojoj ima samo 1 dobar igrac(pippen je dosao kasnije za ove koji ne znaju). Salley ima 2 naslova u kojima je ucestvovao, naslov sa Bullsima i sa Lakersima moze se porediti sa naslovima Scalabrinia i Adama Morrisona jer tu nije igrao vise od minute po mecu... Medjutim izjavi nemam sta prigovoriti, pa sam Jordan je rekao vise gluposti od kako je prestao igrati nego citava liga zajedno a izmedju ostalog oni su bili ljuti rivali, da kaze da je Jordan najbolji isto bi bilo kao da Casillas kaze da je Messi najbolji...
kaze salley? a ko je salley ?
Cekaj... derali Jordana ?! Gdje ? U zemlji snova ili cuda pojacani Alisom ? Koliko se ja sjecam tih dana NBA, a i godine kada je osvoio titule su godine kad Jordana nije bilo. BTW a to sto je on osvoio 4 titule jako bitna stvar, osvojio je i Darko Milicic sa istim tim Pistonsima, pa ne znaci da je neki igrac, a pogotovo da ima pravo komentarisati ljude koji u stvari igraju na terenu. Isti pimpilimpi i sa ovim... za ovog se nije znalo ni kad je bio aktivan...
\"Lako je tudjom cunom glog mlatiti.\" i uzeti koji $ jer je odavno zaboravljeni igrac...
@LOL sagni se i popuši...ovaj obriši mi patike!
Pa koje ste vi se...l.jacine... veze o kosarci nemate samo znate ponavljati jordan najbolji ... ha jel nema jordana vi ne znate nista dodati ili reci .. prave ste one balkanske bu..da..le u zivotu nikad nista niste dostigli a po komentarima pametujete .. Ako covjek sa 4 nba prstena iz ekipe koja je derala jordana kaze da mu jordan nije najbolji igrac svih vremena onda je to sigurno relevantnije nego kad nek bosanski divljak koji je 2 puta loptu uzeo u ruke kaze ja hvolim jordana ko bruce lija oni meni legende. ..
Ko je ovaj lik?
Respect za lika koji je 4× NBA champion (1989–1990, 1996, 2000)
Volim da gledam filmove sa Jackie Chanom, Van Dammom, Tomy Jaa i Jet Leejem...ali najdraži su mi sa Bruce Leejem!!! ON JE LEGENDA KO MJ.
Sjedi jedan.